Istoria s-a scris în Real Madrid-Inter Milano

0
190

Runda a 3-a din grupele UEFA Champions League nu numai că a reprezentat un recital de goluri pe stadioanele Europei ci şi o seară de neuitat pentru căpitanul Realului, Sergio Ramos.

Spaniolul în vârstă de 34 de ani a reuşit să ajungă la golul cu numărul 100 în tricoul celor de la Real Madrid, ce îl va consacra în istorie drept unul dintre cei mai buni fundaşi, un jucător care împreună cu Los Blancos şi naţionala Spaniei a câştigat tot ce se poate: de la Campionatul Mondial până la titlul de campioană a Spaniei.

Ramos şi-a început cariera la Sevilla de unde a fost transferat de Real Madrid în 2005 pentru suma de 27 de milioane de euro, sumă ce nu reprezintă adevărata valoarea a fundaşului pentru Real Madrid, trupă pe care o conduce din teren în fiecare dispută.

Ramos a marcat împotriva celor de la Inter pentru 2-0( 3-2 scor final) după o centrare a lui Toni Kross expediată de Ramos în poarta celor de la Inter.

Segio Ramos a ajutat la obţinerea celor trei puncte de care Real avea nevoie pentru a nu fi nevoită să renunţe la lupta pentru calificarea în următoarea fază a grupelor UCL şi de a-şi continua aventura în primăvara Europa League.

Astfel Sergio Ramos a ajuns în topul celor mai mari marcatori din Champions League în rândul fundaşilor cu 14 goluri împreună cu Pique şi Roberto Carlos.

 

100 de goluri a marcat Sergio Ramos pentru Real Madrid şi 23 de goluri pentru naţionala Spaniei