Chelsea gata să le arate celor de Stade Rennais ce au pierdut

0
483

In seara aceasta Chelsea va întampina fosta formaţie a portarului Edouard Mendy , Stade Rennais . Favorită să câştige cele 3 puncte formaţia pregatită de Frank Lampard îşi poate dovedi apetitul ofensiv cu ajutorul vedetelor sale în partida de pe  Stamford Bridge.

Cu noua piesa de rezistenţă, poarta celor de la Chelsea pare sa fie mai sigură ca niciodată, odată cu titularizarea lui Mendy. Portarul venit de la Rennes a încasat pana acum  un singur gol şi are ca şi asigurat postul de titular câştigat in favoarea lui Kepa, unul dintre cei mai scumpi portari din punct de vedere al sumei de transfer.

Lampard, 5 jucători noi în posibila formula de start după campania de transferuri din vara anului 2020

Chiar şi dacă trupa lui Frank Lampard a reuşit să se claseze pe locul 4 într-un campionat dominat de Liverpool si cu Manchester City în forma, formaţia patronata de Abramovici are aspiraţii mari in acest sezon şi speră să cucereasca titlul în Premier League după o pauză de 3 ani. În urma unei campanii de transferuri reuşita, unde cei de la Chelsea au reuşit să aducă unii dintre cei mai importanţi jucători din Europa precum Kai Havertz, Timo Werner, Thiago Silva, Ben Chilwell şi Hakim Ziyech încearcă să se impună uşor în rândul echipelor de top europene aşa cum erau obişnuiti în urmă cu cateva sezoane.

În seara aceasta de la ora 22:00, Stade Rennais va înfrunta noua formaţie a lui Mendy unde cel mai probabil echipa de pe Stamford Bridge va obţine cele 3 puncte la sfârşitul partidei.