Al cincilea caz de coronavirus confirmat în România, în Timiș

0
138
Al cincilea caz de infecție cu coronavirus a fost confirmat miercuri în România, în județul Timiș, a anunțat ministrul Sănătății, Victor Costache. Este vorba despre o persoană care a intrat în contact cu pacientul diagnosticat ieri cu infecție cu coronavirus. Victor Costache nu a dat alte detalii despre noul caz de infectare cu coronavirus.
În schimb, bărbatul de 47 de ani din Timiș diagnosticat ieri cu infecție cu coronavirus a fost testat din nou, iar testul a ieșit negativ, a anunțat ministrul Sănătății.
Al doilea și al treilea român infectați cu virusul – o femeie de 38 de ani din Timișoara și un bărbat în vârstă de 45 de ani din Maramureș – sunt în continuare internați în stare stabilă la Timișoara, respectiv Cluj.
Bărbatul testat pozitiv ieri cu coronavirus are de 47 de ani, este din Timișoara și a intrat în contact cu femeia depistată pozitiv pe data de 28 februarie 2020 și care s-a întors din Italia. Mai exact, bărbatul a călătorit în același avion cu femeia în vârstă de 38 de ani, în partea dreaptă a acesteia, pe data de 20 februarie 2020, cu o cursă care se întorcea din Italia.