Întâlnire Continental Automotive din Sibiu la UCV

0
188

Studenții Facultății de Ştiinţe din cadrul Universității din Craiova se vor întâlni cu reprezentanții companiei Continental Automotive Systems Sibiu. Evenimentul va avea loc pe 5 martie, la ora 10. 00, in Sala 219. Vor fi prezentate programele de formare ale companiei adresate comunității studențești, ofertele de stagii de practică/internship, precum și oportunitățile de angajare.

Compania Continental Automotive Systems Sibiu dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic, fondată în 1871, oferă soluții sigure, eficiente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport.

Universitatea din Craiova a încheiat un parteneriat strategic cu Continental Automotive Systems Sibiu. Acest contract menționează investiții financiare pentru dotarea laboratoarelor, susținerea de competiții studențești și evenimente, precum și în alte inițiative ale Universității dedicate dezvoltării competențelor și cunoștințelor studenților din aria tehnică în cadrul Universității din Craiova.