Radu Drăgușin, singurul român prezent în Champions League

0
414

Radu Drăgușin (18 ani) a debutat la prima echipă a lui Juventus, miercuri seară, în meciul cu Dinamo Kiev, din grupele Ligii Campionilor, scor 3-0, intrând în minutul 69 în locul lui Merih Demiral.
Acum, la debutul în Champions League, care a consemnat și primele minute jucate pentru echipa de seniori a lui Juvetus, Radu Drăgușin a impresionat prin fizicul său, având o înălțime și o masă musculară remarcabile. ” Gazzetta Dello Sport, pune întebarea dacă contractul românului scadent la sfârșitul sezonului va fi prelungit, având în vedere potențialul enorm al tânărului fundaș.
“În mod normal, Juventus nu și-ar dori să-l piardă, iar debutul de aseară ar putea reprezenta un pas pentru o posibilă prelungire. Aici e întrebarea: mergeți înainte împreună? Dacă da, în ce condiții tehnice și economice?Un pas mare făcut de acest sportiv puternic, serios, care trebuie să se îmbunătățească din punct de vedere tehnic. Totuși, pleacă la drum având un fizic impresionant: are peste 1.90m înălțime, precum Van Dijk. La Juve îi are pe Chiellini, Bonucci și De Ligt, modele pentru toate gusturile.Juve va discuta cu siguranță despre prelungirea contractului său, însă nu este un lucru cert, pentru că vor veni și oferte din partea altor echipe, care au proiecte diferite. Este posibil să avem vești încă din luna decembrie”, a scris Gazzetta Dello Sport, într-un material intitulat “Drăgușin își face loc și este plăcut de mai multe cluburi. Juve, prelungești sau îl lași să plece?”.- sursă/ Gazzetta Dello Sport
Românul a bifat 25 de minute în tricoul celor de la Juventus și astfel a devenit unul dintre cei mai tineri români care au evoluat vreodată în grupele Ligii Campionilor, dar și cel mai tânăr jucător român care a participat în UCL în lotul unei echipe din afara granițelor tării.