Primarul Craiovei : Dacă îl vopsim pe Moș Crăciun în galben, ne lasă și pe noi domnul Orban să deschidem căsuțele din centru ?!

1
361

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, și-a exprimat ieri, în cadrul unei conferințe de presă,  nemulțimirea vizavi de faptul că în timp ce Târgul de Crăciun din Craiova rămâne închis, la Iași, târgul se desfășoară fără probleme, ba mai mult, acolo sunt și activități de pregătirea mâncării. În acest context, Olguța Vasilescu a prezentat și imagini cu Târgul de Crăciun de la Iași. „La Iași se poate. Sunt căsuțe care nu au chiuvetă, dar acolo este permis. Acolo se și pregătește mâncare, cum aveam în anii trecuți și noi și nimeni nu spune nimic. L-aș întreba și eu pe domnul Orban dacă îl vopsim pe Moș Crăciun în galben, ne lasă și pe noi să deschidem căsuțele din centru? Aceste căsuțe funcționează ca orice chioșc din Craiova. Nu aveau nevoie de niciun aviz în plus de funcționare. Sunt și comercianți care au avize DSV, dar la ce le-au folosit? Tot au fost închiși și avertizați. M-am enervat foarte tare când au venit și cu acele megafoane în centrul orașului. Au speriat copiii, bătrânii, dar atât și-au dorit: un oraș sub asediu. Îl au…”, a precizat Vasilescu, miercuri, în cadrul unei conferință de presă. Edilul Băniei le-a recomandat comercianților să deschidă căsuțele pentru că legal nu îi poate sancționa nimeni. Acestora le este teamă însă…

 

1 COMENTARIU

  1. pai tot cam asa era si cand pesedeu’ sicana persoane gramada cu favoritismu’ politic si nu putea nimeni sa arate nimic … de-astea nu mai stiti acuma …???

Comments are closed.