Noul Mondeo Hybrid Wagon, disponibil din 2019

1
310

O gamă îmbunătățită Ford Mondeo Hybrid, cu sisteme de propulsie de tip benzină-electric, va fi lansată în Europa în cursul anului viitor. Noua linie de modele va include o versiune Wagon elegantă și practică. Dezvoltată exclusiv pentru Europa, versiunea Wagon le va oferi clienților lui Mondeo Hybrid posibilitatea de a transporta bagaje de dimensiuni mari în timp ce beneficiază de un motor electric care nu creează probleme de autonomie.

Ford va completa gama Mondeo Hybrid – care utilizează sisteme de propulsie eficiente de tip benzină-electric – prin introducerea unei versiuni practice și spațioase Mondeo Hybrid Wagon. Aceasta va fi disponibilă din 2019. Noul Mondeo Hybrid Wagon le va oferi clienților care au nevoie de un spațiu mai mare pentru bagaje posibilitatea de a beneficia de gradul de eficiență și de rafinament al unui motor electric în diferite scenarii și contexte, păstrând însă autonomia și libertatea oferite de un motor tradițional cu ardere internă. Eleganta versiune de caroserie Mondeo Wagon a fost dezvoltată exclusiv pentru clienții din Europa.

Sistemele de propulsie electrificate vor continua să joace un rol-cheie

Ford va dezvălui lista completă de specificații tehnice și de prețuri ale noii game Mondeo Hybrid în apropierea datei de comercializare. Aceasta va oferi cifre de consum încântătoare și performanțe la capitolul emisii de CO2, devenind o alternativă viabilă la motoarele diesel atât pentru flote, cât și pentru utilizatorii individuali. Mondeo Hybrid este oferit în acest moment în atrăgătoarea versiune cu patru uși, caracterizată de un profil și de o linie joasă a plafonului, inspirate din liniile coupe-urilor sport. În gama actuală este disponibilă și versiunea premium Mondeo Hybrid Vignale. “Pentru mulți clienți, aspectul practic al versiunii Wagon este un criteriu obligatoriu de selecție a mașinii. Suntem astfel fericiți că putem anunța faptul că de anul viitor aceștia își vor putea reduce cheltuielile de la benzinărie cu ajutorul sofisticatului sistem de propulsie benzină-electric al noului nostru Mondeo Hybrid Wagon. Sistemele de propulsie electrificate vor continua să joace un rol-cheie în gama noastră europeană de produse. Ford investește 11 miliarde de dolari și plănuiește să lanseze 16 vehicule full-electrice care vor face parte dintr-un portofoliu global cu 40 de mașini electrificate disponibile până în 2022”, spune Roelant de Waard, vicepreședinte de Marketing, Vânzări și Service în cadrul Ford Europa.

 

Mondeo Hybrid este primul vehicul hibrid-electric produs de Ford în Europa, fiind asamblat alături de versiunile pe benzină și diesel ale lui Mondeo la ultramodernul sit de producție din Valencia, Spania.

1 COMENTARIU

Comments are closed.