O TÂNĂRĂ şi-a făcut POZE, ZILNIC, timp de un an. FINALUL este DRAMATIC

0
215

Povestea cutremurătoare a unei femei care îşi face zilnic, timp de un an, câte o fotografie, face înconjurul lumii din cauza sfârşitului şocant. Tânăra, care apare în 365 de imagini, ajunge ca la final să fie de-a dreptul desfigurată.

Imginile cu o tânără zâmbitoare dezvăluie la un moment dat secretul tragic al acesteia. După succesiunea mai multor fotografii, se poate vedea cum aceasta apare, mai întâi plânsă, iar la câteva zile, cu lovituri pe faţă.

Tânăra, victimă a violenţei domestice, arată cum, la început , totul porneşte cu o minusculă vânătaie. Apoi, încet, încet, pe zi ce trece, în cadrul unui an de zile, loviturile devin mai puternice şi faţa femeii zâmbitoare de la început se transformă într-una plină de răni.

De-a dreptul şocant este finalul, unde victima apare pur şi simplu desfigurată din cauza abuzului domestic, a multiplelor lovituri primite. Chipul femeii de la final aproape că nu mai seamănă deloc cu cel al tinerei drăguţe de la început.

Totul face parte dintr-o campanie împotriva violenţei domestice, iar cei care au vizionat clipul au fost de acord că mesajul este unul puternic şi şocant.

[KGVID width=”450″]https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2015/10/Jedna-fotografija-dnevno-u-najgoroj-godini-života-One-photo-a-day-in-the-worst-year-of-my-life.flv[/KGVID]