Cercetaţi penal după ce au fost prinşi în flagrant la furat

0
228

Doi tineri din comuna Gângiova sunt cercetaţi penal de poliţişti, după ce au fost prinşi furând capace de la roţile unor maşini, într-o parcare din Craiova.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:15, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova în timp ce executa serviciul de patrulare s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că doi tineri sustrăgeau capace de la roţile unei autoutilitare. Cei doi tineri, la vederea organelor de poliţie, au fugit şi s-au ascuns între autoturismele parcate în zonă, iar pentru prinderea acestora a fost solicitat sprijinul unui alt echipaj format din poliţişti şi jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj.

Astfel, suspecţii au fost depistaţi după ce urcaseră într-o autoutilitară parcată în apropiere, fiind conduşi la sediul secţiei pentru audieri. În urma controlului efectuat în interiorul autoutilitarei, în spatele scaunelor, au fost găsite trei capace de roţi, pe care le sustrăseseră. Cei doi tineri au fost identificaţi, stabilindu-se că este vorba despre Alexandru N. şi Florin N., din comuna Gângiova, judeţul Dolj. Cercetările se continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi, bunurile sustrase au fost restituite proprietarilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.