Cuc cere mobilizare maximă pentru drumul expres Craiova – Piteşti: La finalul anului să fie gata

0
392

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat, ieri, şantierul drumului expres Craiova – Piteşti, iar după ce a văzut lucrările a cerut constructorului să se mobilizeze şi să respecte termenele promise, adică să fie dat în folosinţă drumul la sfârşitul anului, transmite corespondentul Mediafax.  

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut constructorului să lucreze mult mai intens şi a anunţat că va mai face vizite pe şantier. „Am fost pe tronsonul 1 unde s-a şi dat startul pentru drumul de mare viteză. Trebuie să înţelegem un lucru. Şi eu, ca toţi românii, îmi doresc ca să avem finalizate aceste obiective. Tocmai de asta s-au şi comprimat termenele. În acest sens, domnule constructor, mobilizaţi-vă şi încercaţi să lucraţi mult mai intens! Am înţeles că fiecare aveţi o strategie a voastră, aşa cum v-aţi făcut-o de la început. Noi nu ne băgăm pe strategie, numai că eu vreau să văd că ce v-aţi asumat, că veţi da în folosinţă la sfârşitul acestui an, se va întâmpla! Voi veni pe şantier să mă asigur că se lucrează”, a spus Cuc.

Ministrul Transporturilor a precizat că nu sunt probleme în privinţa fondurilor sau cu autorizaţiile în cazul acestui drum. „Nu e nici o problemă vizavi de fonduri. Din punct de vedere administrativ aţi primit la timp autorizaţia de construcţie pentru terenurile care erau în domeniul public. Aţi primit şi cealaltă autorizaţie pentru tot amplasamentul. Intraţi la lucru, pentru că nu veţi mai avea nici o problemă!”, a mai spus Cuc.

Cuc i-a spus constructorului că inclusiv pe reţelele de socializare este o presiune mare pentru drumul expres Craiova – Piteşti. „E nevoie de mobilizare maximă, pentru că vedeţi ce se întâmplă. Este o presiune foarte mare vizavi de drumul expres şi înţeleg presiunea asta pentru că şi eu îmi doresc, nu numai pentru acest loc, ci pentru toţi românii să poată circula pe autostrăzi aşa cum merită. Acum mingea este în terenul dumneavoastră şi trebuie să confirmaţi prin modul în care vă mobilizaţi pe acest tronson”, a mai precizat Cuc.

Potrivit lui Cuc, în cazul drumului expres Craiova-Piteşti, termenele sunt devansate şi nu depăşite ca la alte autostrăzi. (Sursa: Mediafax)