Baschetbaliştii Craiovei încep play-off-ul, în Trivale

0
427

Echipa de baschet SCMU Craiova dispută astăzi, de la ora 18, în Trivale, primul meci din seria de play-off “cel mai bun din 3 meciuri”, contra formaţiei FC Argeş Piteşti. Se duelează echipele de pe locurile 4 şi 5, piteştenii adjudecându-şi ambele partide din sezonul regular. Al doilea meci al seriei de play-off se dispută vineri, de la ora 19.30, în Polivalenta din Bănie.

„Pitești este o echipă foarte bună, cu experiență. Trebuie să rămânem concentrați, atât în defensivă, cât și în ofensivă pe tot parcursul meciului. Să respectăm tot ce am pregătit pentru acest duel. Dacă reducem din greșelile pe care le facem, cred că avem o șansă să îi învingem și să jucăm acasă cu o victorie deja obținută. Toate echipele din play-off sunt foarte bune, cele mai bune din campionat. Atmosfera este bună și totul este pregătit pentru cea mai importantă parte a sezonului. Luăm fiecare meci în parte. Nu o să spunem acum că avem planuri mărețe, dar ne vom gândi de la meci la meci și vom da totul. Vom da totul pentru un rezultat pozitiv în partida cu FC Argeș” a spus antrenorul principal al Craiovei, ucraineanul Vitali Stepanovski.

„Va fi un meci echilibrat, asta este clar. Noi ne-am pregătit cât s-a putut de bine şi am pus accentul pe defensivă. Suntem cu gândul doar la victorie şi sperăm să ne întoarcem cu prima şansă de la Piteşti. Chiar dacă am pierdut ultimele dueluri, nu consider că am făcut meciuri slabe. La Cluj am cedat în overtime, în timp ce cu Dinamo, să fim sinceri, nu prea ne-a fost gândul la acel joc, mai ales că nu avea nicio miză pentru noi. Am jucat mai relaxaţi şi am repetat anumite scheme, pe care să le punem în practică mult mai bine în play-off“, a spus şi jucătorul Radu Vîrnă.