Armenia, devastată în 2020! Joaquín Caparrós!”:”Îți dau lacrimile”

0
252

Armenia este una dintre cele mai afectate țări din 2020, nu doar cuprinsă de pandemia de corona virus ci și de război, selecționerul echipei naționale de fotbal, Joaquín Caparrós, a povestit că jucătorii selecționatei de fotbal sunt foarte afectați de ce se întâmplă în țară.
Conflictul azero-armean din cauza enclavei muntoase Nagorno-Karabakh continuă iar Caparrós a văzut cum mulți fotbaliști tineri decid să meargă la război, cum a fost și cazul lui Varazdat Haroyan. Fotbalistul de 28 de ani, legitimat în Grecia, la Larissa, a plecat pe front.
Chiar și pe vreme de război selecționerul iberic a reușit să o ducă pe Armenia în grupa B a Ligii Națiunilor, după victoria obținută în fața Macedoniei de Nord, scor 1-0.
”Acest conflict îl dedicăm poporului armean și tuturor oamenilor care sunt la război. Înaintea meciului, eram în centrul atenției unei țări care era triste”, a spus selecționerul Joaquín Caparrós. ”La primul antrenament erau extrem de afectați. Am încercat să mă pun în situația lor și îți dau lacrimile”, a adăugat tehnicianul spaniol.
Tehnicianul aflat pe banca naționalei Armeniei a antrenat echipe din campionatul natal precum Sevilla, Osasuna, Granada, Levante, Deportivo la Coruna, Athletic Bilbao și Villarreal, înainte să ajungă pe banca naționalei în 2020.