REGINA MARIA își consolidează poziția în sud-vestul țării și deschide o nouă policlinică în Slatina

0
1517

Rețeaua de sănătate REGINA MARIAîși consolidează poziția de lider în serviciide sănătate și continuă expansiunea centrelor medicale în sud-vestul țăriiprin deschiderea unei noi Policlinici, în orașul Slatina.

Dispunând deja de o Policlinicăîn orașul Slatina și două Policlinici în orașul Craiova, Rețeaua privată de sănătate continuă investițiile în calitatea actului medicalși aduce un avantaj considerabil în capacitatea de a oferi servicii de specialitate în regiunea de sud-vest a țării, cu scopul de a deservi un număr cât mai mare de pacienți.

Noua Policlinică REGINA MARIA Crișan, situată la intersecția dintrestrada Crișan și strada Aleea Înfrățirii,reunește 7 cabineteși o sală de recoltare analize medicale, având o suprafață totală de 270 de mp. Investiția totală pentru deschiderea acestei noi unități este de peste 200.000 de euro. În cadrul noii policlinici, locuitorii Slatinei au accesla o echipă medicală, formată din peste 17 medici, care acoperă o gamă largă de specialități medicale: de la endocrinologie, medicină internă, dermatologie, obstetrică-ginecologie, cardiologie, urologie, gastroenterologie, diabet, neurologie, ORL, chirurgie generală, sterilizare, la oftalmologie și pediatrie. Policlinica dispune și de o sală de recoltare analize medicale.

Un act medical performant presupune o infrastructură de calitate, accesibilăcâtmaimultorpacienți, indiferent de nevoișiregiuneaîn care se află. Acestaesteunuldintrecriteriile pe care construimîmpreună,definiția un sistem de sănătate modern. Obiectivulnostruesteconsolidareașiextinderearețelei de unități, astfelîncâtsăoferimpaciențilornoștri, din întreagațară, ceamaibunăopțiunepentrumedicină de calitate.”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

În 2016, Rețeaua REGINA MARIA a preluat centrul Helios oferind o serie de specialităţi medicale ambulatorii, iar în 2018 a inaugurat prima policlinică privată de pediatrie din Craiova, menită să asigure servicii medicale de cea mai înaltă calitate pentru cei mici și mamele lor.Un an mai târziu, în 2019, Rețeaua de sănătate continuă seria de achiziţii și preia clinicaGastro Center, un centru regional dedicat specialității Gastroentorologie.

În prezent, rețeaua de sănătate REGINA MARIA numără45 de policlinici proprii la nivel național și oferă acces la peste 310 clinici partenere, care completează serviciile medicale oferite pacienților.