Pablo Brandan a fost prezent în Ghencea. Argentinianul a semnat un contract cu CS Universitatea Craiova!

0
42

Pablo Brandan (31 de ani), despre care se spunea că poate fi o soluție pentru Steaua de a acoperi postul de mijlocaș la închidere, după ce negocierile cu cei de la Pandurii pentru Breveeld au intrat în impas, va juca pentru Craiova.

La meciul din Ghencea, cu CS Universitatea Craiova, este prezent și fostul jucător al roș-albaștrilor Pablo Brandan. Despre Brandan s-a spus că ar putea fi o soluție pentru Steaua în zona mediană, mai ales că tratativele pentru Breveeld cu Pandurii au intrat în impas, din cauza neînțelegerilor asupra sumei de transfer.

Brandan, însă, a venit pentru CS Universitatea Craiova. Oficialii oltenilor i-au propus un contract argentinianului, valabil un sezon, care este pe placul fotbalistului.

Astfel, argentinianul a semnat înțelegerea, valabilă până în vara anului viitor, după care șefii craiovenilor vor decide dacă vor prelungi sau nu angajamentul.

Fotbalistul argentinian, recunoscut pentru tehnica şi polivalenţa sa, este liber de contract după despărţirea de Beitar Jerusalem, iar în Liga 1 poate reveni gratis.

El poate juca atât ca fundaş stânga, cât şi ca mijlocaş la acoperire, fiind o soluţie excelentă pentru Craiova.

Brandan a sosit la Steaua în 2010, de la Unirea Urziceni, şi a plecat din Ghencea la începutul anului 2012, la formaţia chineză Liaoning Whowin, în schimbul a 700.000 de euro. În România, argentinianul a cucerit un titlu cu Unirea (2009), dar şi o Cupă cu Steaua (2011).