Târgul de adopții canine: Opt căței și-au găsit stăpâni!

0
98

Opt din cei 12 căței fără stăpân promovați la cea de-a II-a ediție a Târgului de adopții canine „Adoptă un prieten, salvează o viață”, desfășurat duminică în Parcul „Nicolae Romanescu”, au plecat la noile lor căsuțe direct de la eveniment. Cățeii, care sunt sterilizați, vaccinați, microcipați și deparazitați, au primit cadou lese și câte un săculeț de hrană uscată. Târgul a fost organizat de SC Salubritate Craiova SRL, în parteneriat cu Asociația Lumea lui Patrocle, Asociația Junior Chamber International Craiova, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj și Poliția Locală a Municipiului Craiova.
Cei patru căței care s-au întors în Adăpostul canin vor fi în continuare promovați pentru a-și găsi, la rândul lor, familii. Fotografiile și descrierile lor au fost postate pe pagina de Facebook a SC Salubritate Craiova SRL, iar doritorii au posibilitatea de a transmite mesaje private în care să indice cățelul pe care și-l doresc. Adopția este în întregime gratuită.

„Reamintim iubitorilor de animale care doresc un cățel fără stăpân că au posibilitatea de adopta unul din Adăpostul canin Breasta, situat la ieșirea din Craiova spre comuna Breasta, pe dreapta, înainte de pod. Programul este de luni până vineri între orele 10.00 și 14.30, iar sâmbăta, duminica și în sărbătorile legale pot veni în stabiliment între orele 11.00 și 13.00”, precizează reprezentanții SC Salubritate Craiova SRL într-un comunicat de presă.