Neymar, acuzat de viol

0
460

Fotbalistul lui PSG, Neymar, e acuzat de viol, după ce o femeie a făcut plângere împotriva sa. Totul s-ar fi petrecut la un hotel din Paris, pe 15 mai 2019.

În plângerea depusă la o secţie de poliţie din Sao Paolo, femeia susţine că l-a cunoscut pe Neymar pe Instagram şi, după un schimb de mesaje, un prieten de-al fotbalistului brazilian, pe nume Gallo, i-ar fi cumpărat biletele de avion şi i-ar fi închiriat camera la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, din Paris, conform publicaţiei Uol.

Sursa citată susţine că Neymar ar fi ajuns în stare de ebrietate la hotel, în jurul orei 20:00, pe 15 mai, şi, după un schimb de replici, ar fi devenid agresiv şi ar fi lovit-o pe femeie. În plus, Neymar ar fi violat-o pe femeia cu care s-a întânit. Femeia susţine că s-a întors în Brazilia pe 17 mai într-o stare deplorabilă.

Pe Facebook, Neymar a recunoscut relaia cu femeia, dar spune că totul s-a petrecut cu consimţământul acesteia. „Sunt acuzat de viol. Un cuvânt dur, o faptă foarte gravă. Voi ştiţi caracterul meu, natura mea. Ştiţi că nu aş face niciodată aşa ceva. Ceea ce s-a petrecut este total invers faţă de ce se spune. Este o relaţie între bărbat şi femeie, între patru pereţi. Ceva ce există în fiecare cuplu. Este trist să văd că lumea este aşa. Că sunt oameni care vor să profite, să şantajeze. Cu adevărat trist. Sper să justiţia va analiza mesajele şi va vedea ce s-a petrecut cu adevărat. Fac acest video cu multă tristeţe. A fost o capcană şi am căzut în ea. Va fi o lecţie pentru mine”, a scris jucătorul.