Zlatinski şi Bancu, în formă

0
327

Straton – A gafat la golul Botoşaniului, a ieşit prost. A mai respins de două ori în faţă, dar o dată a avut noroc, iar a doua oară şi-a reparat greşeala.

Dumitraş – Meci destul de bun.

Popov – Prestaţie bună a bulgarului, iar la Iaşi ar putea să joace din nou fundaş dreapta, o dată cu revenirea compatriotului Iliev.

Acka – Meci bun făcut de ivorian, deşi Ngadeu a lovit cu capul de lângă el la faza deschiderii scorului. A marcat primul său gol pentru Universitatea.

Izvoranu – Cu două „galbene” în trei minute, nu poate primi notă de trecere. Totuşi, a fost contact în careu la faza eliminării, dar arbitrul a considerat că Izvoranu a forţat. Decizia corectă era să lase jocul să continue, fără să-l avertizeze pe fundaşul Craiovei. Universitatea a mai revenit o dată de la 0-1 la 2-1 după ce Izvoranu fusese eliminat, în 2013, la un meci din liga secundă, cu Oltul Slatina, pe „Ion Oblemenco”.

Ivan – S-a văzut că este obosit după peregrinările pe la loturi. N-a făcut un meci foarte bun, tocmai când veniseră scouterii de la Genoa, dar evoluţia sa a fost totuşi utilă echipei. În prima parte nu a existat, dar în cea secundă a avut câteva incursiuni periculoase. Folosit vârf împins după eliminarea lui Izvoranu, i-a ţinut ocupaţi pe stoperii adverşi.

Madson – Meci decent al brazlianului, dar prestaţiile sale rămân modeste în balanţă cu salariul mare pe care-l primeşte.

Zlatinski – Chiar dacă a faultat provocând lovitura liberă din care oaspeţii au deschis scorul, a fost cel mai bun de pe teren. A alergat enorm, a acoperit o suprafaţă mare de teren, făcând ambele faze. A executat cornerul din care a marcat Acka şi i-a oferit assist-ul lui Hergheligiu.

Bancu – Foarte bun în ambele faze, a acoperit excelent flancul stâng după eliminarea lui Izvoranu. Căpitanul Ştiinţei din acest meci avut şi un şut de la 30 de metri care a trecut aproape de vinclu.

Nuno Rocha – Sosit în ziua meciului de la acţiunea naţionalei Capului Verde, a alergat mai mult decât mulţi dintre colegii săi „odihniţi”. Una dintre cele mai bune evoluţii ale sale de anul acesta. A încercat şi câteva şuturi, nereuşite însă. I-a pasat lui Acka la golul egalizator.

Măzărache – În nota sa, a alergat mult, cu insistenţa sa a reuşit să creeze panică în defensiva adversă, scoţând şi unele lovituri libere periculoase.

Hergheligiu – Primul gol al său în acest sezon, cu o execuţie frumoasă, dintr-o bucată. Un gol pentru două puncte în plus, venit cum nu se putea mai bine.

Băluţă – Nu parcurge o perioadă bună, nu ajută echipa deloc.

Kay – A intrat bine pe final, a respins câteva mingi aruncate spre careul Craiovei.