Se modifică programul la ghişeul de eliberare a certificatului de cazier judiciar

0
565

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care doresc eliberarea unui certificat de cazier judiciar, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj împreună cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova au luat măsura modificării programului de lucru la ghişeul de eliberare a certificatului de cazier şi de plată a taxei pentru eliberarea acestuia.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, de astăzi, programul de lucru la ghişeul de eliberare a certificatului de cazier judiciar va fi următorul:

LUNI, MARŢI, JOI: 08.30 – 13.30 şi 14.00 – 16.00;

MIERCURI: 08.30 –  13.30 şi 14.00-18.00;

VINERI : 08.30 – 13.00

În municipiul Craiova, ghişeul de unde poate fi ridicat certificatul de cazier judiciar este pe strada Amaradia, nr. 93- 95. De asemenea, persoanele care doresc, pot obţine cazier judiciar şi de la sediile Poliţiei din Calafat, Filiaşi, Bechet, Segarcea şi Băileşti.  Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar din România, persoana fizică poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliţie în care există ghişeu de cazier judiciar însoţită de actul de identitate, un timbru fiscal în valoare de 2 lei şi chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei. Plata taxei pentru eliberarea cazierului judiciar se poate face şi anticipat, atât la ghişeul comun de pe strada Amaradia, nr. 93- 95, cât şi la ghişeele Trezoreriei deschise în judeţul Dolj, în funcţie de domiciliul contribuabililor: Trezoreria municipiului Craiova – Str. Mitropolit Firmilian, nr. 2; Trezoreria Calafat – Str. Tudor Vladimirescu, bloc 4AB, parter; Trezoreria Băileşti – Str. Victoriei, nr. 42; Trezoreria Filiaşi – Bd. Racoţeanu, nr. 160; Trezoreria Segarcea – Str. Republicii, nr. 78, bloc J3, parter; Trezoreria Bechet – Str. Nicolae Titulescu, nr. 27. Programul este valabil pentru toate trezoreriile, cu excepţia Trezoreriei Filiaşi, care va face încasări în fiecare zi lucrătoare, între orele 8.30-13.00.