Încă 30 de zile după gratii pentru fraţii acuzaţi de crima din Craioviţa Nouă

0
56

Fraţii Gabriel şi Luigi Teodorescu, de 23, respectiv 20 de ani, din Craiova, arestaţi pentru omor, respectiv complicitate la omor, în cazul tânărului înjunghiat mortal în cartierul craiovean Craioviţa Nouă, rămân încă 30 de zile în spatele gratiilor. Magistraţii Tribunalului Dolj le-au prelungit, marţi, 31 ianuarie a.c., cu încă 30 de zile, arestarea preventivă.

puscarieJudecătorii de la Tribunalul Dolj au admis, marţi 31 ianuarie a.c., propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi au dispus prelungirea măsurii arestării preventive cu încă 30 de zile pentru fraţii Gabriel şi Luigi Teodorescu, de pe 5 februarie, până pe 6 martie a.c. Hotărârea Tribunalului Dolj poate fi contestată de inculpaţi la Curtea de Apel Craiova. Fraţii Gabriel şi Luigi Teodorescu, de 23, respectiv 20 de ani, au fost arestaţi pentru implicare în uciderea lui Ionuţ Antoni Fieraru, de 20 de ani, în stradă, în cartierul craiovean Craioviţa Nouă.

Reamintim că, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, „marţi, 6 decembrie 2016, în jurul orei 01.45, în timp ce se aflau pe bulevardul Tineretului din municipiul Craiova, în zona Poştei din Craioviţa Nouă, pe fondul unui conflict preexistent între Teodorescu Luigi (20 de ani) şi Fieraru Antoni-Ionuţ (20 de ani), Teodorescu Gabriel (23 de ani) l-a lovit pe acesta din urmă cu un cuţit în zona cervicală anterioară, cu consecinţa producerii unor leziuni traumatice care i-au produs decesul, fiind ajutat de fratele său care, prin agresiuni exercitate concomitent asupra victimei, a contribuit la menţinerea şi întărirea rezoluţiei infracţionale de suprimare a vieţii acesteia”. În momentul când s-au întâlnit pe stradă, Luigi s-a apucat la ceartă cu Fieraru, l-a lovit, şi chiar l-a împiedicat să fugă în momentul când Gabriel a scos cuţitul. După comiterea faptei cei doi fraţi au dispărut, fiind depistaţi de poliţişti pe 6 decembrie, seara.