La Liga: Florin Andone, fără gol şi după etapa a 10-a!

0
63

Florin Andone nu a reuşit să spargă gheaţa în La Liga nici în cea de-a zecea etapă, una în al cărei epilog, formaţia sa, Deportivo La Coruna, a încheiat nedecis, luni seară, scor 1-1, pe teren propriu, cu Valencia.

Oaspeţii au avut primele ocazii ale meciului: Parejo şi Rodrigo nu au găsit însă drumul spre gol. Gazdele au dat lovitura în prelungirile primei reprize (45+2). Emre Colak a deschis scorul cu o lovitură de cap imparabilă. Titular la Deportivo, Florin Andone a fost aproape de 2-0 imediat după pauză, însă Diego Alves i-a refuzat primul gol în La Liga. Valencia a restabilit egalitatea prin Rodrigo (56), care a înscris din apropiere după o pasă a lui Nani.

Andone a fost înlocuit în minutul 79 cu olandezul Ryan Babel, însă gazdele nu au reuşit să forţeze golul victoriei. Deportivo, cu 9 puncte, e actualmente pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în La Liga. Galicienii sunt urmaţi de Gijon (tot cu 9 puncte), Osasuna (7) şi Granada (2), pe ultima dintre ele urmând s-o întâlnească etapa viitoare, în deplasare.

811 minute în La Liga a bifat Andone în tricoul lui Deportivo, în cele 10 etape scurse.