Fotbal: Conform Don Balon, Mourinho pregăteşte cel mai mare transfer din istorie

0
52

Cu şanse reduse la titlu în acest sezon, în condiţiile în care se află deja la opt puncte distanţă de trioul fruntaş (City, Arsenal, Liverpool), Mourinho are în plan o mică revoluţie la United. Pentru la iarnă are de gând să formeze o linie de fund foarte puternică, ţinta numărul unu fiind Antonio Rudiger (AS Roma), însă marele examen va fi dat în vară.

Oficialii de pe Old Trafford şi “Specialul” au decis, potrivit informaţiilor oferite de Don Balon, să îi facă o ofertă de nerefuzat Barcelonei: 150 de milioane de euro pentru Luis Suarez, actuala Gheată de Aur a Europei.

O adevărată maşină de goluri pentru Barcelona, vârful uruguayan are marele atu că s-ar integra imediat în fotbalul britanic, în condiţiile în care a evoluat timp de trei ani la marea rivală a lui United, Liverpool (69 de goluri în 110 partide pentru “cormorani”).

Adus pentru 80 de milioane, Suarez ar avea în vară 30 de ani, iar suma imensă pusă în joc cu siguranţă că va stârni atenţia Barcelonei. Rămâne de văzut, însă, dacă suficient de mult încât oficialii de pe Camp Nou să îşi şi dea acordul pentru transfer.

Pe lista lui United, în cazul în care aducerea lui Suarez nu se concretizează, se mai află şi Griezmann, care are o clauză de reziliere la Atletico de “doar” 100 de milioane de euro.