Conducerea PSD îl susţine pe primarul Ionel Ovidiu Gîngioveanu

0
107

mandamandaPreşedintele organizaţiei judeţene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, s-a aflat, marţi după-amiază, în comuna Valea Stanciului, pentru a participa la o întâlnire cu echipa de campanie şi susţinătorii din localitate, context în care a precizat că are încredere în capacitatea primarului Ionel Ovidiu Gîngioveanu, totodată candidat din partea social-democraţilor la un nou mandat, de a atrage fondurile necesare pentru dezvoltarea localităţii în următorii patru ani.

Liderul social-democraţilor doljeni a fost însoţit de preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Ion Călin, şi secretarul PSD Dolj, Florentin Tudor.

„Am venit astăzi în faţa dumneavoastră pentru a vă spune noi, personal, primii trei oameni din conducerea PSD Dolj, că îl susţinem pe domnul primar la alegeri, îl sprijinim pe Ovidiu şi îi vom fi alături şi după ce îi veţi acorda votul dumneavoastră pentru încă patru ani la conducerea administraţiei.

Vreau să vă spun, însă, că un primar are nevoie de o majoritate în consiliul local pentru a putea să-şi promoveze şi realizeze proiectele, pentru a avea un viceprimar cu care să poată colabora şi pe care să poată conta, are nevoie de un consiliu judeţean care să îl ajute şi la care să găsească deschidere pentru conlucrare.

Tot ceea ce s-a realizat în Valea Stanciului, dar şi în alte localităţi din Dolj, proiectele mari de infrastructură – apă, canalizare, iluminat, cămine culturale, şcoli, grădiniţe – nu se pot realiza cu banii colectaţi din taxele şi impozitele locale, ci doar cu sumele obţinute fie de la consiliul judeţean şi Guvern, fie din fonduri europene, situaţie în care iarăşi este nevoie de cineva care să ajute cu un sfat sau chiar cofinanţarea necesară, de cineva cu care să poţi încheia un parteneriat în beneficiul comunităţii.

De aceea, duminică, este foarte important să-i acordaţi voturile dumneavoastră lui Ovidiu, dar şi listelor PSD pentru consiliul local şi consiliul judeţean. Am încredere deplină în primarul dumneavoastră şi sunt sigur că, în această formulă, va avea în următorii patru ani drumul drept pentru a putea accesa fonduri cu care să dezvolte comuna.

Eu îl cunosc pe Ovidiu încă dinainte de a veni în PSD, ştiu proiectele pe care le-a derulat şi mă bucur că, pentru o parte dintre ele, i-am putut fi alături, însă doresc să subliniez că el a fost adevăratul «motor» al acestor iniţiative.

Sunt sigur că Ovidiu va câştiga alegerile pentru primărie, mai avem de văzut doar scorul cu care o va face. A venit momentul să arătăm ce înseamnă PSD, ce înseamnă puterea unei echipe unite. Nu uitaţi că noi suntem cei care au făcut treabă pentru judeţul acesta şi comunele din Dolj, cei care s-au luptat să aducă bani în judeţ, cei care au lucrat în beneficiul oamenilor pe care îi reprezintă, astfel că putem merge astăzi oriunde cu fruntea sus“, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

La rândul său, Ionel Ovidiu Gîngioveanu, primarul comunei Valea Stanciului şi candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a precizat că, în proiectele sale pentru următorii patru ani, contează pe o bună colaborare la nivelul administraţiei locale.

„Vreau să mulţumesc conducerii PSD Dolj pentru susţinerea oferită, pentru faptul că a fost alături de noi nu doar astăzi, ci pe toată durata acestei campanii. Le mulţumesc, în egală măsură, şi tuturor celor din echipa mea, pentru eforturile făcute în această perioadă. Sunt mândru că am alături de mine oameni energici, hotărâţi să facă, într-adevăr, ceva pentru comuna aceasta şi mă bucur că deja au venit, în acest sens, cu o serie de propuneri pentru viitor.

Puteţi conta pe faptul că voi rămâne acelaşi primar deschis, receptiv şi mi-aş dori ca, împreună cu dumneavoastră, cei prezenţi astăzi aici, dar şi cu întreaga comună, să trecem la treabă, să ducem la bun sfârşit proiectele pe care le avem în derulare şi să iniţiem unele noi.

Urmează un nou mandat, pentru care deja am conturat principalele obiective de realizat, la cele mai multe dintre ele lucrările fiind programate să înceapă chiar din acest an. Dintre acestea, aş aminti faptul că în satul Horezu-Poenari vom construi o grădiniţă, cu bani asiguraţi de Banca Mondială, printr-un proiect pe care am reuşit să-l deblocăm anul trecut“, a afirmat primarul comunei Valea Stanciului, Ionel Ovidiu Gîngioveanu.

 

Biroul de presă al PSD Dolj