Întâlnire cu simpatizanţii şi echipa de campanie a viceprimarului comunei Țuglui, Marin Totoroaţă

0
136

ţugluiPreşedintele organizaţiei Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, marţi, la o întâlnire cu simpatizanţii şi echipa de campanie a viceprimarului comunei Țuglui, Marin Totoroaţă, candidat din partea formaţiunii social-democrate la funcţia de primar al localităţii.

Alături de liderul PSD Dolj au fost prezenţi preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Ion Călin, secretarul organizaţiei, Florentin Tudor, precum şi preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu, candidată la o funcţie de consilier judeţean.

„Am venit la dumneavoastră ştiind că o să câştigăm alegerile la Țuglui. Am sosit aici să vă spunem că vă vom fi alături şi după data de 5 iunie, dar trebuie să ştiţi că, dacă domnul primar nu va avea de partea sa şi o majoritate în consiliul local, îi va fi foarte greu să deruleze proiectele de dezvoltare pe care doreşte să le implementeze în următorul mandat.

Mai trebuie să cunoaşteţi că, din veniturile proprii, primăria nu poate să asigure fondurile necesare derulării unor investiţii majore, precum lucrări la reţelele de apă şi canalizare, infrastructura de drumuri, şcoli sau iluminat public. Pentru aceste proiecte, va trebui să se îndrepte către consiliul judeţean, Guvern sau să obţină finanţarea din fonduri europene. Fără un primar care să ştie unde trebuie să se ducă pentru a apela la un ajutor, comuna va stagna din dezvoltare.

Singurul partid care a ajutat comunităţile din Dolj este PSD. Aşa că haideţi să ne dăm mâna, pentru că suntem toţi în aceeaşi echipă, pentru a aduce înapoi PSD la guvernare. Primul hop – alegerile de duminică, alegeri pe care le vom câştiga. A doua încercare, în toamnă, la alegerile parlamentare, o ocazie extraordinară pentru a câştiga din nou şi a instala un guvern cu un prim-ministru PSD.

Nu trebuie să lăsăm garda jos, trebuie să ne mobilizăm pentru alegerile de duminică. Mai sunt doar câteva zile şi fiecare dintre noi are datoria de a munci pentru a maximiza rezultatul. Îmi doresc ca, duminică seară, să ne sunaţi şi să ne spuneţi că la Țuglui aţi câştigat alegerile, iar de a doua zi ne apucăm de treabă”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Țuglui, Marin Totoroaţă, şi, totodată, candidatul PSD pentru un nou mandat în fruntea localităţii, a spus: „Alături de noi se află astăzi oameni importanţi de la vârful organizaţiei judeţene a PSD Dolj. Sunt cei care, de-a lungul ultimilor ani, ne-au sprijinit în totalitate pentru a implementa proiectele noastre şi care ne transmit un mesaj important – au încredere în noi şi ne susţin în continuare.

La rândul meu, doresc să-i asigur că le vom întoarce la urne această încredere, iar PSD va câştiga la Țuglui atât funcţia de primar, cât şi majoritatea în consiliul local, precum şi multe voturi pentru consiliul judeţean.”

Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a social-democraţilor doljeni, deputatul Ion Călin, a punctat: „PSD a fost, este şi va fi apropiat de oameni. Nouă ne pasă de ce se întâmplă în fiecare comună, în fiecare sat. După cum ştiţi, cea mai performantă guvernare din România de după Revoluţia din 1989 aparţine PSD şi mă refer aici, bineînţeles, la Cabinetul condus de prim-ministrul Victor Ponta. Speranţa pentru viitor, pentru copiii şi nepoţii noştri este ca PSD să revină cât mai grabnic la guvernare pentru a repune din nou România pe drumul corect.

Vă invit duminică să ieşim în număr cât mai mare la vot şi să dăm locuitorilor din Țuglui, dar şi doljenilor şansa unei guvernări locale PSD. Pentru că partidul care va câştiga alegerile locale le va câştiga şi pe cele din toamnă.

În ultimii patru ani, judeţul Dolj a beneficiat de sprijin cum nu s-a mai întâmplat niciodată, sub nicio altă conducere post-decembristă, un sprijin esenţial pentru a se dezvolta, în această perioadă derulându-se simultan proiecte de apă, canalizare, infrastructură în 70-80 de localităţi. Iată suficiente motive pentru a vota PSD la alegerile locale şi cele parlamentare.”

La rândul său, preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu, candidată pe listele PSD pentru un mandat de consilier judeţean, a afirmat: „Partidul Social Democrat vine în faţa dumneavoastră şi vă propune o listă de oameni competenţi, oameni care au dovedit că pot face lucruri bune, oriunde au fost puşi să activeze. Atunci când mergeţi să vorbiţi cu prietenii şi rudele dumneavoastră, să le spuneţi că votează o listă PSD pe care se află persoane extrem de competente pentru a conduce judeţul. Am încredere că, alături de primar, veţi convinge cât mai mulţi oameni să voteze PSD aici, la Țuglui, dar şi lista PSD pentru consiliul judeţean.”

Secretarul organizaţiei Dolj a PSD, Florentin Tudor, a precizat: „Alegerile locale reprezintă un moment decisiv pentru comunitate, de aceea este important să câştigăm această competiţie electorală. Trebuie să rămânem concentraţi şi mobilizaţi pentru ultimele zile din această campanie electorală, iar oamenii trebuie ajutaţi să cunoască ce a făcut PSD pentru Țuglui, pentru Dolj şi pentru România.

Domnul primar nu poate să facă multe lucruri, să implementeze proiecte de unul singur. Îi trebuie o echipă puternică şi unită, care să demonstreze locuitorilor din Țuglui că este cea mai bună formulă care să conducă primăria în următorii patru ani.”

 

Biroul de presă al PSD Dolj