Programul “CRAIOVA 2020” a fost lansat de la Ramada

0
395

Ieri, în sala de conferinţe a Hotelului Ramada din Craiova, a avut loc lansarea în dezbatere publică a programului “CRAIOVA 2020”, un program pe care  candidatul PNL la Primăria muncipiului Craiova, Pavel Badea îl propune craiovenilor.  Prezenţe interesante la acest eveniment atât din mediul academic, cât şi din cel de business, dar şi foşti fotbalişti, colegi de echipă cu Pavel Badea.

          Programul a fost lansat în prezenţa celor doi co-preşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, aceştia reafirmându-şi susţinerea faţă de candidatul pe care îl lansează  PNL Craiova pentru a conduce destinele acestui oraş, dar şi pentru preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, susţinut de liberali pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

            “Este un moment important pentru mine. Am ajuns şi la acest moment. În viziunea mea, dezvoltarea oraşului nostru se poate realiza doar printr-un parteneriat puternic, loial şi transparent între administraţia locală, craioveni şi mediul de afaceri. Voi fi promotorul unei administraţii deschise, care să răspundă rapid nevoilor individuale ale cetăţenilor şi care să vă consulte cu privire la deciziile importante, o administraţie care să facă pasul de la modelul reactiv de rezolvare a problemelor comunităţii la unul preventiv. Îmi doresc dezvoltarea unitară a Craiovei, plecând de la periferie şi până la centrul oraşului, prin încheierea urgentă a tuturor lucrărilor de introducere sau modernizare a canalizării, iluminatului public, apei curente, gazului, precum şi a celor de asfaltare şi amenajare a spaţiilor verzi”, a spus Pavel Badea, prezentându-şi astfel programul.

Constantin Popeci : “Îl respect pe Vasile Blaga”

           Prezent la acest eveniment de lansare, omul de afaceri Constantin Popeci a spus că îl respectă foarte mult pe Vasile Blaga şi că îl susţine pe candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Craiova. “Îl respect pe Vasile Blaga, cu care am şi lucrat foarte mult, pe Pavel Badea îl cunosc de când era tânăr fotbalist. A fost plecat prin multe ţări şi s-a întors să facă ceva pentru Craiova, aşa că eu îl susţin pe Pavel Badea pentru primaria municipiului Craiova”, a subliniat Constantin Popeci, patronul societăţii SC PUG SA, o societate unde lucrează peste 1500 de oameni.

Proiecte interregionale lansate de la Craiova

         Preşedintele PNL Dolj, prof.uni.dr.  Nicolae Giugea a vorbit despre o dezvoltare a Olteniei şi a anunţat lansare unui ghid de principii socio-economice. “Era un moment previzibil, era un moment anunţat. Trecem într-o altă etapă de normalitate, adică, am ajuns la prezentarea de proiecte, pe care le lansăm şi care sunt valabile până în 2020 şi după. Sunt proiecte care vor da Craiovei, exact mărinimia pe care trebuie să o aibă Craiova. Sunt proiecte de dezvoltare ale urbei pe toate aspectele. Vom prezenta în curând principiile de dezvoltare socio-economice ale judeţului Dolj şi vreau să spun că am discutat cu toti cei patru reprezentanţi ai organizaţiilor judeţene a PNL din Oltenia, şi ne vom ax ape proiectele interregionale, extreme de importante. Nu vom lua fiecare bucăţica noastră de judeţ şi vom spune că ne interesează doar ce se întâmplă la noi şi în rest, nu, din contră, vom da o altă dimensiune dezvoltării Olteniei”, a precizat fostul prefect de Dolj.

Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL :

“În general primăriile nu se câştigă doar cu un candidat bun, ci cred că este necesar să  intrăm într-o altă paradigmă în administraţia locală şi anume, să ai candidatul, dar să ai şi proiectul. Ori “Craiova 2020” este cel puţin la nivel de draft, la nivel de proiect iniţial un proiect foarte important pentru craioveni, este un proiect care arată că Pavel Badea nu vede candidature la primăria Craiovei ca pe un trofeu, ci vede câştigarea primăriei ca pe un proiect de suflet”