Încă un titlu olimpic la canotaj pentru România!

0
136

Canotajul a umplut desaga cu medalii a României la Jocurile Olimpice de la Paris. Alături de David Popovici, canotorii au fost livratorii principali de metale preţioase pentru delegaţia tricoloră la Olimpiadă. Astăzi, canotajul a adus a cincea medalie în capitala Franţei, bilanţul la acest sport fiind: 2 de aur şi 3 de argint.

În componenţa: Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Petreanu, barca de 8+1 rame a României a câştigat finala olimpică în baza de la Vaires-sur-Marne. Este a treia medalie de aur pentru România la JO, după cele câştigate de David Popovici (înot) şi Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea (dublu vâsle).

România are 7 medalii la Olimpiada de la Paris: 3 de aur (David Popovici la înot 200 de metri liber, Florin Enache şi Andrei Cornea la canotaj, dublu vâsle, echipajul de 8+1 rame feminin), 3 de argint (Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel la canotaj, dublu rame, Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, canotaj, dublu vâsle, Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen, canotaj, dublu vâsle, categorie uşoară) şi 1 de bronz (David Popovici, înot, 100 de metri liber).

Foto: cosr

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *