Marinos Ouzounidis, la primul antrenament ca tehnician al Craiovei

0
530

Ouzounidis (52 de ani), conduce prima sesiune de pregătire a alb-albaștrilor sub comanda sa în această zi la baza de antrenament a leilor.
Antrenorul grec a apărut astăzi alături de Dragoș Bon, tehnicianul intermediar până la venirea sa în România, la antrenamentul Universității Craiova. Cel mai probabil neconformat în totalitate cu privința la calitatea și profilul jucătorilor din lot, Bon urmează să grăbească familiarizarea noului antrenor cu lotul și stilul fotbalului românesc. O noutate la primul antrenament al grecului este apariția lui Andrei Burlacu (24 de ani) la prima echipă a oltenilor, fotbalist ce a revenit în această vară după împrumuturile succesive la CSM Poli Iași, Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna.

Cu două victorii în tot atâtea meciuri de la demiterea lui Papură moralul jucătorilor din Bănie se află la un cu totul alt nivel față de perioadă proastă petrecută de club până la victoria cu 3-0 în fața celor de la Iași. Cu toate acestea Marinos Ouzounidis va avea parte de un meci de debut complicat în deplasarea de la Botoșani, echipă ce traversează o perioadă bună de la reluarea campionatului (4 victorii și 2 înfrângeri în 2021 pentru FC Botoșani).

Aflat la prima experiență în campionatul românesc, Marinos Ouzounidis a antrenat până acum 10 formații diferite din Grecia și Cipru:

APOEL NicosiaAE Larisa

Iraklis 1908 

Xanthi

Platanias

Ergotelis

Panionios

Panathinaikos

AEK Atena
Formații la care a strâns 359 de partide în care a obținut 133 de victorii, 124 de înfrângeri și 102 rezultate de egalitate