Torje, uitat de Rădoi în Grecia, reacţionează la retragerea lui Tătăruşanu

0
561

Gabi Torje unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi ofensivi ai naţionalei, care a avut prestanţii bune atât la echipa naţionala cat şi la cluburi precum Dinamo Bucureşti, Udinese, Espanyol şi Konyaspor a declarat în cadrul emisiunii Liga Digi Sport că Ciprian Tătăruşanu a ales să îşi petreacă mai mult timp împreună cu familia sa: “Este clar că după o perioadă foarte lungă petrecută la echipa națională intervine oboseala. Probabil că de multe ori când echipa națională juca, ceilalți colegi ai lui aveau liber. A obosit într-un fel sau altul și s-a gândit să stea mai mult aproape de familie. El și-a făcut datoria cu vârf și îndesat față de echipa națională, a fost portarul numărul 1 pentru 11-12 ani de zile. Este un băiat extraodinar, cu un caracter foarte frumos”

Ciprian Tătărușanu a debutat pentru echipa națională de seniori pe 17 noiembrie 2010, acum 10 ani și două zile, într-un meci amical cu Italia, încheiat 1-1, cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică a României.

Au urmat alte 72 de meciuri în poarta ”tricolorilor”, iar ultimul din ele fiind emiza cu Irlanda de Nord din Liga Națiunilor, scor 1-1, în Liga Naţiunilor.