Cardul de credit Apple anunţat pentru lansare în luna August

0
430
Cartea de credit proprie a Apple, un card MasterCard susținut de Goldman Sachs, este așteptată să se lanseze în următoarele săptămâni.
De când versiunea iOS 12.4 beta a început în luna mai, aÈ™teptăm lansarea promisă “din vară” a Apple Card. ÃŽn timpul testării, actualizarea iOS 12.4 nu a prezentat caracteristici noi È™i sa presupus că va fi pregătită pentru lansarea cărÈ›ii de credit Apple. Pe 22 iulie iOS 12.4 a fost lansat, fără a fi lansată încă ÅŸi un card Apple.
Un nou raport al lui Mark Gurman și al lui Julie Verhage de la Bloomberg afirmă că actualizarea într-adevăr conține codul necesar pentru a sprijini Apple Card, iar lansarea vine în prima jumătate a lunii august – aşteptându-se să mai dureze de la o săptămână la trei săptămâni.
Utilizatorii iPhone vor putea să se înscrie pentru Apple Card în aplicația Wallet și ar trebui să poată începe să-l folosească în câteva minute. În timp ce cardul, emis de Goldman Sachs și care rulează pe rețeaua MasterCard, este în multe privințe un card standard de tip cash-back, având un număr mare de aplicații software și caracteristici de confidențialitate interesante și unice.
Apple nu a actualizat disponibilitatea cardului Apple de când a fost introdus în martie. Compania a promis o lansare în timpul verii și nu și-a schimbat sau extins termenele limită în acest scop.