Craioveancă rănită grav într-un accident provocat de şoferul unui TIR

0
459


O craioveancă de 36 de ani a ajuns, duminică după-amiază, în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în urma unui accident petrecut în zona Plaiul Vulcăneşti, la ieşirea din Craiova. Femeia a fost aruncată peste parapet, între pomi, după ce un TIR a lovit o maşină staţionată, în care se afla şi copilul ei, de 4 ani. Din fericire, minorul, aşezat în scaun special, a scăpat cu leziuni uşoare.

accidentConform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, duminică după-amiază, Ştefan Boboc, de 30 ani, din comuna Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară şi semiremorcă, pe Calea Bucureşti, dinspre D.N. 65 către centru, pe banda I, după intersecţia cu strada Drumul Muntenilor, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea pe banda II a sensului de mers şi a lovit un autoturism Skoda care era oprit pe banda I şi la volanul căruia se afla Cristinel Cergă, de 33 de ani, din Craiova.

accident 1În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe trotuar, unde a lovit-o pe soţia şoferului, Camelia Cergă, de 36 de ani, din Craiova. Femeia a fost aruncată peste parapetul de pe marginea drumului, între pomi, şi a suferit multiple fracturi şi traumatisme, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Tot acolo a ajuns şi fiul ei, în vârstă de 4 ani, care se afla pe bancheta din spate în autoturism, într-un dispozitiv de retenţie omologat şi care a fost rănit uşor.

„Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au demarat cercetările pentru a se stabili cu exactitate modalitatea de producere a evenimentului rutier, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent-şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.