Bogdan Olteanu, înainte de arestul la domiciliu: Voi transmite cât de rapid demisia mea din conducerea BNR

0
348

olteanuViceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost plasat vineri seară în arest la domiciliu, în dosarul în care este suspectat că a luat un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu. Casa lui Olteanu este un adevărat palat în stil brâncovenesc, situat pe malul Lacului Snagov. Construcţia are peste o mie de metri pătraţi.

Magistraţii de la Înalta Curte au dat decizia vineri seară, în jurul orei 20.00. Bogdan Olteanu încă se afla în sala de judecată. Dar nu a putut să meargă direct acasă, ci a fost dus înapoi în arestul Poliţiei Capitalei. A fost eliberat după miezul nopţii, când i-a expirat ordonanţa de reţinere.

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu: “E un moment greu, e un moment trist ÅŸi o perioadă foarte tristă. Sper să se termine cât mai repede. Doresc să obÅ£in achitarea cât mai rapid, pentru a reîncepe o viaţă normală. Până la acel moment, sigur, voi face ceea ce onoarea ÅŸi respectul faţă de instituÅ£ia din care am făcut parte îmi cere. Voi transmite cât de rapid demisia mea din conducerea BNR“.