PSD Dolj îl susţine pe Lucian Ciobanu la primăria Calafat

0
384

Calafat (22)Preşedintele organizaţiei judeţene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, miercuri seara, alături de candidatul formaţiunii social-democrate la funcţia de primar al municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, la o amplă acţiune electorală, la care au luat parte peste 700 de persoane. Liderul social-democraţilor doljeni a fost însoţit de candidaţii PSD la o funcţie de consilier judeţean Alina Elena Tănăsescu, vicepreşedinta CJ Dolj, Alexandra Presură, preşedinta Organizaţiei de Tineret a PSD Dolj, Clara Voicu şi Marian Viorel Marin, la acţiune fiind prezent şi primarul în exerciţiu al municipiului Calafat, Mircea Guţă.

„Mult a fost, puţin a mai rămas. Mai sunt două zile de campanie electorală, iar ziua de duminică, cea mai importantă, se apropie foarte repede. Degeaba am făcut campanie până acum, dacă în ziua alegerilor nu suntem pe deplin mobilizaţi, de dimineaţa până seara. Trebuie să-i convingem pe toţi cei care ne susţin – rude, prieteni, simpatizanţi – să vină la urne, pentru că ştiţi foarte bine că politica se face pe voturi. După 5 iunie, eu voi continua să vin la dumneavoastră, să îl salut şi să discut cu primarul municipiului Calafat – Lucian Ciobanu.

Îmi doresc să câştigaţi alegerile locale cu 50 – 60 la sută, pentru a le demonstra contracandidaţilor ce înseamnă puterea unei echipe, pentru a le arăta ce înseamnă PSD. Aşa că haideţi să votăm, duminică, Lucian Ciobanu primar şi listele PSD la consiliul local şi consiliul judeţean!”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

La rândul său, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, a afirmat: „Vă mulţumesc încă o dată pentru faptul că sunteţi alături de mine şi îmi oferiţi susţinerea dumneavoastră. Ne mai desparte foarte puţin timp de ziua decisivă, de ziua alegerilor. Vă rog ca, până atunci, să rămânem vigilenţi, să păstrăm această stare de mobilizare exemplară, să continuăm să le vorbim oamenilor despre proiectele noastre pentru viitorul municipiului Calafat, în perioada care ne-a mai rămas din campania electorală.“

Biroul de presă al PSD Dolj