Campanie murdară, la Mischii. Mii de flyere denigratoare au fost împrăştiate în curţile oamenilor.

0
95

pnlPe ultima sută de metri a campaniei electorale, contracandidaţii primarului Popa Gheorghe de la Mischii au trecut la tertipuri de ultima speţă, în încercarea disperată de a-i scădea popularitatea. Pentru că nu au cu ce să combată realizările care se văd cu ochiul liber în toată comuna, rivalii săi politici inventează acuze josnice, ca să-i şifoneze imaginea. În ultimele trei nopţi, străzile şi curţile localnicilor au fost invadate de pliante calomnioase la adresa unuia dintre cei mai buni primari pe care îi are Doljul, Popa Gheorghe.

”Am rămas pur şi simplu şocat! Toată lumea care mă cunoaşte ştie ce fel de om sunt. Cei care au împărţit mii de pliante au mers până într-acolo încât acestea conţin inclusiv calomnii cu tentă sexuală. Nu este posibil aşa ceva! Asta înţeleg competitorii mei să facă atunci când nu au argumente împotriva candidaturii mele? Cât de josnic poţi să fii să duci o campanie electorală de maniera asta? Cât de disperat? Noi am încercat, atât eu cât şi partidul din care fac parte, PNL, să ducem o campanie a bunului simţ, o campanie argumentată de realizarile pe care le-am avut în calitate de primar. Acest fel de a face politică, de a denigra imaginea unui om care şi-a dorit doar binele localităţii şi al cetăţenilor ei, este de cea mai josnică speţă. Am anunţat poliţia şi vom urmări  ca acest comportament să nu rămână nepedepsit. Campania aceasta murdară trebuie să înceteze! a declarat primarul Popa Gheorghe.

Reamintim că primarul Popa Gheorghe a reuşit numai în ultimii patru ani să atragă fonduri europene de aproximativ 4,5 milioane de euro şi toate lucrările au fost terminate la timp, fără a plăti măcar un leu din bugetul local. Primăria Mischii, sub conducerea primarului Popa Gheorghe, este singura autoritate locală care a reuşit să construiască un parc fotovoltaic, care asigură gratuit iluminatul public la cele mai înalte standarde. În acest mandat, Gheorghe Popa a investit în toate domeniile: Sănătate, Cultură, Sport şi Culte. La capitolul Sănătate a investit în Centrul Medical Urecheşti, care se laudă cu un cabinet de medicină de familie, cabinet stomatologic şi punct farmaceutic. În ceea ce priveşte Cultura şi Sportul, Primăria Mischii a reuşit, sub mandatul lui Gheorghe Popa, reabilitarea şi modernizarea pe fonduri europene a Căminului Cultural, care are toate condiţiile de funcţionare, a amenajat un părculeţ la Mlecăneşti, care are inclusiv loc de joacă; locuri de joacă au fost amenajate şi la Căminul Cultural, dar şi la grădiniţa Urecheşti. Totodată, a realizat o bază sportivă modernă, cu vestiare, gazon sintetic şi nocturnă şi un teren de sport mare cu gazon natural, omologat de FRF. Nu au fost uitate nici cultele religioase, astfel că Biserica Mlecăneşti a fost reabilitată în totalitate, la Biserica Mischii s-au introdus gaze, cele din Urecheşti şi Călineşti au fost renovate, iar la Motoci s-au făcut reparaţii, racord gaze, s-a introdus apă curentă şi s-a refăcut instalaţia electrică. De asemenea, mai multe străzi au fost asfaltate, precum şi 5 km de drumuri de exploatare agricolă.

Biroul de presă al PNL Dolj