A şasea ediţie a Târgului Contex Valentine’s Day

0
319

Manifestarea expoziţională Contex, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj, se află la prima ediţie pe anul acesta. Organizatorii s-au gândit să vină în întâmpinarea domnilor şi a doamnelor cu o ofertă diversificată şi accesibilă la preţ şi de Valentine’s Day.

Este de fapt a şasea ediţie a târgului Contex Valentine’s Day, organizat în ultimii ani în perioada ce cuprinde şi ziua de 14 februarie. Anul trecut, târgul a fost deschis şi în preajma zilei de 8 Martie, când s-a desfășurat chiar şi o tombolă. În funcţie de vânzările din aceste zile, târgul mai poate fi organizat şi peste o lună, asta dacă atât comercianţii, cât şi clienţii vor fi mulţumiţi.

Târgul s-a deschis oficial miercuri, standurile fiind montate în incinta Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. El îşi va închide porţile duminică, după ora 14.00. Mulţi dintre producătorii veniţi din toate colţurile ţării au făcut reduceri substanţiale la articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte de iarnă, asta şi pentru că sunt semne clare că a venit primăvara şi lumea începe să caute altceva.

Bijuteriile la mare căutare…

La această ediţie sunt 47 de producători. George Moţăţăianu, director al Direcţiei Târguri şi Expoziţii din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, spune că se cam păstrează această prezenţă, mai mult, producătorii îşi menţin chiar şi standurile, asta pentru că oamenii care au trecut pe la târg au cumpărat produse, au văzut că sunt de calitate şi revin. În felul acesta sunt mai uşor de localizat comercianţii. Cei mai mulţi producători sunt din Ardeal, aceştia vin de regulă cu îmbrăcăminte şi încălţăminte din piele. La ediţia din acest an au venit şi comercianţi din Moldova, Bucureşti şi bineînţeles, din Craiova. Fiind un târg destinat îndrăgostiţilor, ieri, craiovenii căutau în mod expres bijuterii, iar standul era destul de generos: broşe, ineluşe cu pietricele, coliere, gablonţuri şi cerceluşi asortaţi la coliere.