20 de permise de conducere reţinute în weekend

0
312

Razie de amploare pe drumurile din judeţul Dolj. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au organizat, la sfârşitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor de circulaţie cauzate de încălcarea regimului legal de viteză dar şi a altor cauze.

Poliţiştii rutieri au constatat, în cadrul activităţilor desfăşurate, patru infracţiuni la regimul circulaţiei şi 261 abateri de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 33.690 de lei. Cu această ocazie au fost reţinute 20 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Florin N., 34 de ani, din Craiova, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe strada „Unirii” din municipiu, şi ajuns la trecerea pentru pietoni nu a acordat prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Poliţiştii rutieri l-au sancţionat pe acesta cu amendă în sumă  de 320 lei, conform prevederilor OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.