Ieri : Candidaţii ARD şi-au depus candidaturile

0
398

Candidaţii ARD şi-au depus ieri, la prefectura judeţului Dolj, candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Aceştia s-au arătat încrezători în propriile forţe, în experienţa candidaţilor, declarând că împreună formează o echipă solidă care are soluţii pentru problemele doljenilor, iar comparativ cu contracandidaţii lor, nu au plecat din zonă şi nici nu şi-au adus aminte abia acum, în prag de alegeri de doljeni.

Eugen Călinoiu, economist, experinţă de peste 17  ani în domeniul Finanţelor – candidat pe Colegul 1 la Camera Deputaţilor :

„Consider că cei 17 ani pe care i-am petrecut în administraţia publică locală îmi creează premisele de a face acest pas, este foarte important pentru mine ca pe mai departe din experienţa acumulată în cadrul autorităţilor executive să pot să fac şi mai mult pentru semenii noştri. În toată această campanie electorală fiecare dintre candidaţi trebuie să înţeleagă că aceia care îi vor trimite în Parlament sunt foarte importanţi pentru domniile lor şi trebuie să le acorde interes. Am făcut acest pas pentru a face mai mult pentru oamenii pe care îi voi reprezenta acolo unde îmi doresc să fiu, adică în Parlamentul României pe Colegiul numărul 1 Craiova”

Mărinică Dincă, jurist, viceprimar, primar interimar, consilier local – candidat pe Colegiul 1 la Senat :

„Lupta va fi după 9 decembrie pentru că atunci trebuie să luptăm pentru români, pentru craioveni. Sunt candidat pe Colegiul 1, la Senat. Misiunea mea va fi ca şi acea pe care am avut-o ca viceprimar, consilier local şi nu în ultimul rând, primar  să aduc câţi mai mulţi bani în Craiova şi prin aceasta să creăm cât mai multe locuri de muncă. (…) Unul dintre obiectivele mele este acela de a face ca fabrica de Avioane din Craiova să funcţioneze aşa cum a fost la capacitate maximă”

Ştefan Stoica, inginer, fost manager la Direcţia Ape Jiu şi la Direcţia de Drumuri şi Poduri Craiova, consilier judeţean, candidat pe Colegiul 8, la Camera Deputaţilor :

„Este al doilea ciclu electoral când candidăm uninominal şi observăm că este bine să avem oameni de-ai locului care pot să  rezolve după ce ajung în Parlament problemele cetăţenilor din Dolj. În comparaţie cu USL-ul am demonstrat că suntem un partid foarte serios pentru că observăm pe lista de candidaţi a USL-ului oameni care stau în Bucureşti şi nu au niciun contract de închiriere pentru un apartament în acest judeţ. De exemplu, pe Colegiul Băileşti unde candidez, USL vine un candidat care nu cunoaşte nici măcar localităţile, are nevoie de GPS”

Prof.univ.dr Nicolae Giugea, cadru universitar, fost director al Agenţiei Domeniului Statului, fost prefect de Dolj :

„Mă onorează partidul şi eu în acelaşi timp, prin cadidatura mea, mă simt obligat să fiu alături de cetăţenii judeţului Dolj. Sunt un om care ştie foarte bine ce este de făcut şi avem foarte multe lucruri de făcut în continuare…”


Senatul României :

Colegiul 1 Craiova : Mărinică Dincă

Colegiul 2 Craiova  : Dan Cherciu

Colegiul 3 Filiaşi-Cetate : Nicolae Giugea

Colegiul 4 Băileşti-Calafat : Marcel Marcea

Colegiul 5 Segarcea-Dăbuleni : Daniel Drîgnei


Camera Deputaţilor :

Colegiul 1 Craiova : Eugen Călinoiu

Colegiul 2 Craiova  :   C-tin Dascălu

Colegiul 3 Craiova : Laurenţiu Mândrea -PNŢCD

Colegiul 4 Craiova : Dorin Mărgărit

Colegiul 5 Filiaşi : Ileana Şerban

Colegiul 6 Cetate :  Cosmin Călin

Colegiul 7 Calafat : Cornel Popa

Colegiul 8 Băileşti : Ştefan Stoica

Colegiul 9 Segarcea : Veta Păsculescu

Colegiu 10 Dăbuleni : Doru Safta