Lucrările la clădirea Ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi sunt într-un stadiu avansat

0
586

Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dol, a fost pe șantier pentru a vedea care este stadiul de execuție și a discutat cu reprezentanții firmei care se ocupă de acest proiect.

“În acest moment, s-au executat deja 40% dintre lucrările prevăzute în proiect. Este vorba de refacerea compartimentării clădirii, înlocuirea tencuielilor și amenajarea pardoselilor, înlocuirea instalațiilor sanitare, electrice și de canalizare pluvială și menajeră. În următoarea perioadă se va lucra la finisaje: tencuieli decorative, gresie, faianță și montarea pardoselilor din PVC, precum și la montarea obiectelor sanitare. Scopul investiției este de creștere a eficienței energetice la clasa A, față de clasa D, la care este încadrată clădirea în acest moment” :  Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.
Termenul de finalizare a proiectului este luna septembrie a acestui an, după o investiție desfășurată pe parcursul a 13 luni. Valoarea lucrării se ridică la 4,3 milioane de lei, cu bani accesați prin Programul Operațional Regional.