SC Termo Craiova: Se sistează citirea contorilor de energie termică

0
368

SC Termo Craiova anunță că sistează, în această perioadă, citirea contorilor de energie termică de la blocuri, precum și cele de la agenții economici.

În contextul respectării măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus Covid-19, SC Termo Craiova SRL sistează citirea contorilor de energie termică de la blocurile și de la agentii economici de pe raza Municipiului Craiova”, se precizează într-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanților SC Termo Craiova, consumatorii pot să trimită citirile contorilor de energie termică pe e-mail: facturare@termocraiova.ro sau termocraiova@yahoo.com sau telefonic, la nr. 0251/59.93.88 int. 21.

Contorii de energie termică cu citire de la distanță vor fi citiți de către personalul Termo Craiova. Contorii de energie termică la care nu avem informații despre consum vor fi aproximați conform legislației în vigoare, urmând ca la sfârșitul sezonului de încălzire să se facă regularizarea consumului”, se precizează în comunicatul de presă al SC Termo Craiova.