SCM Craiova, surclasată şi la Brăila

0
155

Continuă sezonul dezamăgitor al echipei de handbal a Craiovei, transformată în ciuca bătăilor, indiferent de competiţie. În prima etapa a returului Ligii Florilor, SCM Craiova s-a înecat pe malul Dunării, în faţa Dunării Brăila, o formaţie din subsol, dar resuscitată în ultima perioadă de un antrenor craiovean, Aurelian Roşca. Impulsionate şi de arbitri, gazdele s-au impus cu 28-22, deşi Craiova conducea la pauză cu 14-13. Interesant este că SCM pierde pentru a treia oară în ultima vreme  în Liga Florilor cu acest scor, înregistrat şi în meciurile cu Zalău şi CSM Bucureşti.

Au evoluat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ (portari), Trifunovic 8 goluri, Nikolic 3, Tătar 3, Vizitiu 3, Fachinello 2, Ianăşi 2, Seric 1, Şelaru, Gjorchevska, Tănăsie, Costa.

Fetele lui Bogdan Burcea se menţin pe locul 6 în clasament, cu 18 puncte. Următorul meci din campionat, cel cu liderul, Vâlcea, a fost amânat pentru 14 februarie, pentru că echipa din Bănie joacă în week-end în grupele Cupei EHF, în deplasare, cu Nykobing Falster, duminică, de la ora 19.