Se duse anu’!

2
707

Ultimele file obosite ale calendarului pe 2011 dau vestea sosirii noului an. Ne despărţim, fără mari regrete, de un an greu, atipic din punct de vedere economic, resimţit de toţi românii prin măsurile de austeritate fără precedent luate de Guvern: concedieri masive în aparatul bugetar, reduceri de salarii şi pensii, eliminarea multor forme de ajutor social, scăderea nivelului de trai până la limita supravieţuirii pentru categoriile defavorizate. Cu picioarele pe pământ, rămânem conştienţi de dificultăţile anului ce vine. Pentru că toată Europa are frisoane. Iar semnalele pieţelor financiare, stăpânul nostru atotputernic de la o vreme, nu sunt deloc de bun augur. 2012 este, între altele, un crucial an electoral. Cu alegeri locale şi parlamentare comasate. Inexplicabil democratic. Ca niciunde în Uniunea Europeană. Sub semnul dorinţei de schimbare, prin intermediul votului, adică prin voinţa noastră, vom păşi în noul an. Unul care îşi arată colţii de pe acum. Şi, totuşi, miracolul Anului Nou, specificitatea românească, fac sufletele noastre mai îngăduitoare şi, în egală măsură, încrezătoare. Cumpăna dintre ani, cu magia ei inefabilă, ne potenţează aşteptările, visând cu ochii deschişi. Dorind tuturor cititorilor noştri să le fie mai bine, deplină sănătate şi robuste împliniri personale, mai spunem doar „La Mulţi Ani!”.

 

2 COMENTARII

  1. Citez din ziarul Cuvantul Libertatii din data de 21/07/2009 Au concesionat tot ce se putea în Filiaşi……… Pentru această situaţie, sunt vinovate două persoane: primarul Nicolae Stăncioi, în calitatea de principal coordonator de credite şi aghiotantul lui, viceprimarul Paul Tudorică. Cel din urmă un executant desăvârşit, care pentru a-şi păstra funcţia nu comentează în faţa lui Nicolae Stăncioi, dar nu refuză complicitatea atunci când este cazul. Cele două persoane, în complicitate, de data aceasta şi cu consilierii locali, în perioada 2004 – 2008 au concesionat în oraşul Filiaşi cam tot ce se putea. Despre toate conscesiunile din oraşul Filiaşi şi beneficiarii acestora vom scrie într-un număr viitor în cotidianul nostru

  2. Contractele de concesiune din orasul Filiasi au fost facute in favoarea statului roman sau in favoarea smecherilor care au concesionat ? Si…..cine sunt smecherii care au concesionat ?

Comments are closed.