Ministerul Culturii are un nou site

0
72

Ministerului Culturii a anunţat, recent, lansarea unei noi platforme online, adusă la zi ca design, structură şi navigabilitate: www.cultura.ro. Este încă un pas făcut de Guvern, prin contribuţia Ministerului Culturii condus de Corina Șuteu, în direcţia transparenţei administrative şi a comunicării eficiente cu cetăţenii interesaţi de cultură. Sperăm ca noul site să fie un instrument util şi plăcut, care să apropie administraţia culturală de artişti, intelectuali şi agenţii culturali din România”, se precizează pe site.

site 2“Am considerat că e nevoie de această înnoire digitală pentru modernizarea relaţiei dintre administraţie şi sistemul cultural, pentru mai multă transparenţă, navigabilitate, o înţelegere mai bună a modului în care funcţionează instrumentele administrative (prin infografice, dar nu numai) şi o imagine aspiraţională a Ministerului, la care am dorit să contribui în scurtul meu mandat”, a declarat Corina Șuteu, ministrul Culturii.
Noua platformă cultura.ro îşi propune, între altele, să reflecte activitatea ministerului „pe teren”, să aibă o structură simplă şi clară, să fie bine adaptat diverselor gadgeturi folosite azi şi să descrie cât mai pe înţeles activităţile ministerului.