AC Milan, neînvinsă pe timp de pandemie

0
245

Milan începe o nouă era cu ajutorul suedezului de 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic, care în ciuda vârstei are prestaţii solide în tricoul milanezilor. Odată cu venirea sa tineri precum Brahim Diaz, Sandro Tonali şi Hakan Calhanoglu evolueză cu mult peste media pe care au demonstrat-o până acum iar prestaţiile lor ajută echipa sa traverseze cel mai bun parcurs al unei formaţii europene de la revenirea fotbalului european. Până în momentul actual formaţia de pe San Siro are 23 de meciuri fără înfrângere dintre care doar 5 dintre ele fiind rezultate de egalitate.

 

 

Ibra precum vinul roşu

 

Deşi întoarcerea starului în Europa nu a fost considerată una dintre cele mai inspirate mutări ale perioadei de transferuri din iarnă, fotbalistul în vârsta de 39 de ani dovedeşte faptul ca vârsta nu reprezintă un impediment în practicarea sportului. Tânăra generaţie a celor de la AC Milan progresează lângă suedez şi drept rezultat se clasează pe primul loc în campionat cu 13 puncte după 5 etape.

 

 

6 goluri are cel mai bun marcator al lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic în Seria A

3 pase decisive are Rafael Leao, cel mai bun pasator al lui AC Milan

 

Lotul actual:

-Portari:Donnarumma Gianluigi

Tatarusanu Ciprian

 

-fundasi: Calabria Davide

Duarte Leonardo

Gabbia Matteo

Hernandez Theo

Kjaer Simon

Romagnoli Alessio

 

-mijlocaşi: Bennacer Ismael

Calhanoglu Hakan

Castillejo Samu

Diaz Brahim

Kessie Franck

Krunic Rade

Tonali Sandro

-atacanţi:

Colombo Lorenzo, Saelemaekers Alexis, Hauge JensHauge Jens,Ibrahimovic Zlatan,Leao Rafael, Maldini Daniel, Rebic Ante, Saelemaekers Alexis