Ieri : Caravana „BRD Senior” s-a oprit şi la Craiova

0
220

BRD îşi recompensează clienţii fideli. Ieri a venit rândul pensionarilor să fie „alintaţi” de conducerea BRD – Grup Craiova. Banca le oferă pensionarilor care aleg, până pe 30 noiembrie, să-şi încaseze pensia într-u cont deschis la BRD, comisioane şi dobânzi prefenţiale la depozite şi credite. Elena Cucu, client al agenţia Brazdă, a fost ieri premiată de BRD cu suma de 1000 de lei şi un tort cu sigla băncii pe care l-a servit împreună cu soţul, de asemenea client fidel al BRD-Grup Craiova.

În desfăşurare până la sfârşitul lunii noiembrie, promoţia BRD Senior le oferă pensionarilor care aleg să-şi încaseze pensia în cont deschis cu card ataşat la BRD şansa de acâştiga una dintre cele 126 de pensii oferite de bancă. În promoţie sunt incluse o gamă largă de produse şi servicii dedicate, clienţii beneficiend de comisioane 0 la încasarea lunară a pensiei, deschiderea de cont, emiterea şi reînnoirea cardului Maestro, retragerea de numerar de ATM-uri şi POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, plata facturilor prin ATM-uri sau canalele la distanţă sau plăţile către alţi clienţi BRD, tot prin intermediul canalelor bacare la distanţă. De asemenea, clienţii beneficiază de dobânzi preferenţiale atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele şi conturile de economii deschise la BRD.  Depozitele la termen le sunt oferite seniorilor la dobânzilor speciale, mai mari cu 0,10% decât dobânda standard. De asemenea, contul de economii Atucont în lei beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard. Creditele de nevoi personale Expresso sunt oferite cu reducere de 10% la dobânda fixă pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei, şi de 5% la marja indexabilă pentru creditele în valoarea de până la 15.000 de euro.

„Vom face tot posibilul să le oferim mereu servicii bune”

În timpul acestei promoţii, în toate zonele ţării, BRD îşi premiază cei mai fideli clienţi seniori. Caravana „BRD Senior” a trecut ieri şi prin Craiova, urmând să viziteze în perioada următoare şi alte mari oraşe. La Craiova, a fost premiată Elena Cucu, profesoară, în prezent pensionară, care profund emoţionată ne-a precizat că iniţial a crezut că e o glumă făcută de cineva la telefon când i-a spus că este invitată la BRD, iar după câteva apeluri şi discuţii s-a covins că nu e glumă, ci chiar va fi beneficiara unui premiu de fidelitate. „Dorim să le mulţumim în acest fel clienţilor noştri seniori, să îi recompensăm pentru că ne-au ales şi mai ales, să îi asigurăm că vom face tot posibilul să le oferim mereu servicii bune”, a spus Radu Neagoe, director executiv al Grupului Craiova al BRD Grouoe Societe Generale.

126 de premii la nivel naţional

Alina Brătescu, director Retail în cadrul BRD Grup Craiova, ne-a precizat că acest eveniment a fost ocazionat de startul unei campanii adresate unei categorii speciale de clienţi, „Seniorii”, care se bucură de toată atenţia, alături desigur, de celelalte categorii de clienţi. „Şi „Seniorii” trebuie să se bucure de confortul serviciilor bancare, multe dintre acestea făcându-ne tuturor viaţa mai uşoară. Nu întamplător a fost aleasă această perioadă pentru organizare a evenimentui. La începutul acestei luni s-a sărbătorit Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice de către Organizaţia Naţiunilor Unite. BRD a considerat că este un bun prilej pentru a oferi gratuităţi pentru toate operaţiunile de la ghişeu, în ziua respectivă, adică, pe 1 octombrie. Totodată, am dorit să marcăm această perioadă dedicată „Seniorilor”, care se va derula până la finalul lunii noiembrie, prin gratuităţi la diverse operaţiuni şi servicii bancare, cum ar fi deschiderea de cont, emitere de card, gratuitate la retragerea numerarului de la ATM, interogarea soldurilor conturilor la ATM şi POS-uri, etc. Pensionarii care aleg brd-ul beneficiază prin tragere la sorţi de un premiu echivalentul unei pensii de până la 1500 de lei. Fiind vorba de 126 de astfel de premii la nivel national” a subliniat reprezentantul BRD.