Papp şi Tudorie de la “U” Craiova au coronavirus

0
681

Doi jucători de la Universitatea Craiova au coronavirus, este vorba de Alexandru Tudorie şi Paul Papp. Primul a debutat în runda trecută la Craiova, în meciul cu FC Argeş, iar al doilea nu a jucat până acum decât în amicale.

„La începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă testare COVID-19, doi fotbaliști fiind depistați pozitiv, dar și o persoană din cadrul personalului auxiliar. Din fericire, aceștia sunt asimptomatici” este anunţul clubului din Bănie. Al treilea caz anunţat este o bucătăreasă de la cantonamentul din Lunca Jiului.

Primul caz de coronavirus din lotul Craiovei a fost cel al lui Stephan Drăghici, dar acesta se pregătea separat, fiind accidentat.

De la Universitatea Craiova, au mai fost infectaţi cu coronavirus: finanţatorul Mihai Rotaru, preşedintele Sorin Cârţu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeştin, antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian, preparatorul fizic Cornel Blejan şi kinetoterapeuţii Ovidiu Blendea şi Radu Rinderiu.