Trupa lui Papură joacă azi la Bradu

0
73

satelitDouă dintre echipele doljene joacă astăzi în etapa a 5-a a Seriei C3. CS Universitatea II Craiova întâlneşte în deplasare pe Atletic Bradu, într-un joc programat de la ora 17. Corneliu Papură i-a avut la antrenamente şi săptămâna aceasta pe Mateiu şi Dumitraş, însă aceştia nu au drept de joc la „satelit”, întrucât nu sunt trecuţi pe lista anuală cu jucători care pot evolua la echipa a doua. Cel mai probabil, tehnicianul va începe cu următoarea formulă: Vlad – Vlădoiu, Ciocoteală, Cioinac, Ionescu – Buzan, Dinu, Constantin – Marcu, Burlacu, Popescu. Universitatea II se află pe locul 9, cu patru puncte, iar gazdele de astăzi sunt pe 4, cu 7 puncte.

Tot astăzi, CSO Filiaşi (locul 12, 2 puncte) întâlneşte satelitul Stelei (locul 10, 4 puncte), care a remizat, 3-3, cu Universitatea II şi a învins cu 4-3 pe CSO Podari. „Noi, oltenii, vom câştiga ambele jocuri cu Steaua din această săptămână. Noi vom învinge echipa a doua a lor, iar Universitatea Craiova se va impune duminică seară, în derbi. O victorie cu Steaua II ne-ar da şi un moral bun pentru meciul din Cupă, cu CSM Vâlcea, în care obiectivul este accederea în turul cinci şi să aducem apoi o echipă din Liga I. Ar fi o performanţă foarte mare pentru oraşul Filiaşi”, a afirmat preşedintele Florin Spânu. „M-aş bucura foarte mult ca suporterii craioveni să vină şi să ne susţină la acest meci, să se încălzească pentru derbiul de duminică de la Bucureşti” a spus şi antrenorul Gigi Ciurea.

Podariul (locul 14, 1 punct) va evolua duminică, de la ora 15, pe teren propriu, împotriva echipei FCM Alexandria (locul 3, 7 puncte). Celelalte meciuri ale etapei: FC Voluntari II – SCM Piteşti, CS Mioveni II – Urban Titu, CS Şirineasa – Concordia II Chiajna, Flacăra Moreni – FC Aninoasa.