Alb-albaştrii sub lupă

0
304

dimitrovCalancea – N-a avut ce apăra cu Gaz Metan şi a ajuns la 4 meciuri consecutive fără gol primit.

Screciu – A jucat practic pentru că a intrat Băluţă şi Burlacu a ieşit din primul 11, fiind astfel nevoie de un junior. Nu a avut mari probleme, doar câteva ezitări, inclusiv cea în care trebuia să taie contraatacul oaspeţilor pe finalul primei reprize, prin deposedare sau fault. Inexplicabil, a fost înlocuit pe final. Probabil Mangia are sueprstiţia de a schimba măcar un fundaş în fiecare meci, altfel nu se explică păstrarea pe bancă a lui Roman sau Bărbuţ şi introducerea lui Barthe.

Spahija – A luat destul de repede galben şi va fi suspendat la Cluj, iar apoi a avut câteva intrări care au dat emoţii băncii tehnice.

Tiago Ferreira – Ezitant în prima repriză, deşi a stat bine pe picioare la singura acţiune a oaspeţilor, înainte de pauză, când scăpase Olaru în careu, talonându-l perfect. A fost mai exact în partea a doua, i-au mai „intrat” şi pasele în adâncime, cea mai bună fiind către Băluţă, la prima ratare din al doilea mitan, amintind de serviciul pentru Mitriţă, de la Ovidiu.

Dimitrov – A fost cel mai bun de pe teren. Ca de obicei a „arat” banda, dar de această dată i-au ieşit mult mai bine pasele, a oferit şi assist-ul pentru golul al doilea, după o preluare perfectă şi un serviciu pe 6 metri, între portar şi stoperul advers. Ar fi rămas cu poarta goală şi probabil ar fi marcat dacă Gustavo i-ar fi pasat la ocazia din repriza secundă. A mai avut o ocazie, dar şutul său din centrul careului a fost blocat de Pleşca.

Mateiu – Nu a excelat, nici nu a comis greşeli, s-a remarcat mai mult prin reacţia de nemulţumire în momentul schimbării.

Zlatinski – Unul dintre jocurile în care nu s-a evidenţiat, s-a implicat mai mult în faza defensivă.

Bancu – Meci foarte bun, a creat singura ocazie a Craiovei din prima repriză, când a pătruns pe stânga şi l-a servit perfect pe Gustavo. Şi în partea a doua a avut multe incursiuni în bandă şi a recuperat câteva mingi atunci când oaspeţii încercau să plece pe contraatac. A finalizat o dată,, cu dreptul, peste poartă, după ce Gustavo ratase din poziţie mai bună.

Gustavo – A ratat ocazia din prima repriză, a apărut excelent la prima bară pentru dechiderea scorului, apoi a ratat o ocazie imensă, singur cu portarul, când trebuia să marcheze sau să-i paseze lui Dimitrov, rămas singur cu poarta goală în dreapta. Al treilea gol al brazilianului, care în acest sezon confirmă încrederea lui Mangia.

Mitriţă – A făcut o primă repriză slabă, nu i-a ieşit nimic, nici acţiuni, nici pase. În partea a doua a fost mult mai inspirat. L-a lansat pe Băluţă la faza primului gol, apoi pe Gustavo la ratarea imensă a acestuia. A exagerat cu altruismul, la faza în care a scăpat singur şi putea marca, dar a întors mingea în centrul careului. A fost faultat când scăpase singur către poarta adversă, în debutul reprizei secunde.

Băluţă – Revenit după 3 meciuri în care a lipsit, nu a mai fost în prim plan, dar tot a oferit un assist, cu stângul chiar, pentru Gustavo, care a simţit ideal pasa „la scurt”.

Burlacu – Nu intrase foarte bine în joc, dar a reuşit să marcheze primul său gol pentru Ştiinţa, apărând bine pe 6 metri la centrarea lui Dimitrov. Făcuse meciuri mult mai bune anterior şi nu ar fi meritat să fie scos din primul 11.

Rossi – Nu a intrat prea bine, a fost defazat în multe momente, pe defensivă e absent, a avut noroc să s-a dictat fault când a protejat o minge cu faţa spre poarta sa. S-a „scos” cu pasa pentru Dimitrov la golul al doilea.

Barthe – A intrat doar pentru a mai bifa o prezenţă, pe final. Dezinteresul său pentru fotbal este enervant, când nu se dă accidentat, face gafe, nu parcurge deloc în sezon bun.