„DalgArt” şi Albert Dobrin invită la expoziţia „Welcome to the Machine”

0
339

Albert DobrinDupă ce, în urmă cu o săptămână, a găzduit proiectul „Drawing Dialogue”, care a implicat 18 artişti din 11 ţări, Galeria „DalgArt” din satul doljean Dâlga, comuna Calopăr (a doua casă pe dreapta, cum intri dinspre Ţuglui, prin pădure!) invită la un nou eveniment. Este vorba despre vernisajul expoziţiei de fotografie „Welcome to the Machine”, cu lucrări de Albert Dobrin, care va avea loc duminică, 31 iulie, ora 19.31, curator fiind Valentin Boiangiu.

«„DalgArt” face şi desface Maşina, un proiect de fotografie şi alte componente, realizat cu mare grijă şi importanţă de Albert Dobrin. Proiectul propune experienţa programării riguroase a unor chestiuni rurale nemaipomenite până acum. „DalgArt” şi Albert Dobrin consideră că a venit vremea ca aceste chestiuni să fie cunoscute unei populaţii selectate cu profesionalism. Albert Dobrin e bun şi promite mai multe în viitor. „DalgArt” are încredere», se menţionează în invitaţia organizatorilor.

Născut în Craiova, Albert Dobrin a absolvit Colegiul Naţional „Elena Cuza” şi este student în anul al V-lea la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din Bucureşti. Fotografiile lui au apărut în publicaţii precum „Prăvălia culturală” (http://pravaliaculturala.ro/) şi „Directa” (Spania), dar şi pe site-uri de sport.