A predat poliţiştilor o borsetă cu peste 10.000 de lei găsită în PECO

0
236
madalin
Mădălin Adam

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că, miercuri, la sediul Postului de Poliţie Perişor s-a prezentat Mădălin Adam, de 23 de ani, din localitate, care a predat poliţiştilor o borsetă în care se aflau peste 10.000 lei, carduri bancare şi acte de identitate.

Tănărul de 23 de ani le-a povestit poliţiştilor faptul că, în aceeaşi zi, în timp ce se afla la o staţie de alimentare carburant unde lucrează, în apropiere de localitatea Perişor, a găsit borseta pe unul dintre rafturi. În momentul în care a observat că în interior se află o sumă atât de mare de bani, nu  a stat pe gânduri şi a predat poliţiştilor doljeni toate bunurile găsite, care au demarat imediat investigaţiile, şi în scurt timp au reuşit să identifice persoana care l-a pierdut.

 Este vorba de o femeie de 41 ani, din Băileşti, care a primit vestea cu mare bucurie, promiţând că va avea mult mai multă grijă pe viitor, mai ales că banii îi erau necesari pentru rezolvarea unor probleme personale. Femeia de 41 de ani era în drum spre Craiova şi a oprit la PECO de unde şi-a cumpărat o sticlă de apă, iar pe fondul neatenţiei a uitat borseta pe raft.

Poliţiştii l-au felicitat pe Mădălin pentru fapta sa, şi speră ca astfel de gesturi să fie un model şi pentru alte persoane.