Un proiect a fost retras pentru că directorul era la plimbare / Secretara nu a mai luat locul antrenorului

0
216

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Dolj s-au aflat ieri, 21 de proiecte, la care s-a mai adăugat cel privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru Muzeul de Artă Craiova. Şedinţa a fost condusă de vicepreşedintele CJ Dolj, Cristinel Iovan, care a luat poziţie fermă atunci când consilierii judeţeni au solicitat detalii în legătură cu Proiectul privind aprobarea modificării organigramei, a statului de funcţii şi a regulamentului de organizare şi funcţionare a Clubului Sportiv Judeţean Ştiinţa „U” Craiova, prin care se propune transformarea unei post de secretar dactilograf în antrenor.

„Vrem şi noi să ştim de ce se solicită acest lucru. Nu înţelegem cum să se transforme un post de secretară într-unul de antrenor?!”, a spus consilierul Marian Irinei, susţinut puternic de colegul consilier, Marcel Marcea. Vicepreşedintele CJ Dolj a spus că aceste informaţii trebuie să le dea directorul Clubului Sportiv Judeţean Ştiinţa „U” Craiova, Bogdan Pâncu, care la şedinţa de ieri a lipsit. Vicepreşedintele Iovan a dat ordin secretariatului CJ Dolj ca de acum înainte, în sală să se afle toţi directorii, pentru a pune la dispoziţie consilierilor judeţeni toate informaţiile şi detalile solicitate.  Iovan a spus că va scoate imediat acest proiect de pe ordinea de zi şi data viitoare să fie în sală directorul Pâncu pentru a răspunde la întrebări.

Consilierul PDL; Marcel Marcea a mai avut o propunere şi anume să conducă şedinţa de consiliu Alina Tănăsescu, unsă recent în funcţia de vicepreşedinte al CJ Dolj. Asta ca să nu o ia pe urma fostului vicepreşedinte, Laurenţiu Ivanovici, care după câţiva ani de mandat nu a moderat nicio şedinţă şi nu pentru că nu ar fi fost lăsat, ci, susţin colegii, nu prea este în stare…