Doi candidaţi pentru postul de manager la Spitalului Judeţean

3
220

Conf. univ. dr. Florin Petrescu şi dr. Bogdan Fănuţă sunt cei doi care au intrat în cursa pentru obţinerea funcţiei de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, concursul urmând să aibă loc în perioada 6-8 mai a.c.

În luna noiembrie a anului trecut, postul de manager al celui mai mare spital din Oltenia a rămas vacant după ce mandatul conf. univ. dr. Florin Petrescu a expirat, iar Ministerul Sănătăţii a respins propunerea Consiliului de Administraţie al unităţii sanitare de menţinere a acestuia în funcţie. În acel moment, funcţia de conducere a fost preluată interimar, pentru o perioadă de şase luni, de actualul manager, dr. Bogdan Fănuţă.

Concursul, care va avea loc în doar o săptămână, constă în proba scrisă, susţinerea unui proiect de management şi interviul de selecţie, ambele urmând să aibă loc la sediul unităţii sanitare.

3 COMENTARII

  1. Iarasi Florin Petrescu? Craiovenii si doljenii s-au saturat de managementul lui in care nici macar ser fiziologic nu se gaseste in farmacia spitalului. De spagile care se dau incepand de la liftiere. Nea Petrescule, lasa-ne in pace. Oare ce vanzari face farmacia aflata la intrarea laterala, de pe strada principala, unde la patru farmaciste cu case de marcat sunt intotdeauna cozi? Nimeni nu vede asa ceva?

  2. Cel putin , aici este …”concurs”, la care participa doua persoane !Dar ce sa te faci , cand la un…”simulacru”, de concurs , participa o singura persoana , fara a fi afisat concursul la fiserul unitarii sau – si mai grav , l-au afisat o singura zi, dupa care au pus peste afisul respectiv, un altul ca sa nu poata fi vizibil??!!Si culmea , in exact acea perioada , se interesa aici , o persoana care poate depune marturie, mergand chiar la directorul Dobrescu, care , pur si simplu , i-a spus ca nu exista niciun post vacant!!Ori , dupa o luna de la…ziua afisarii pe “sest”, singura persoana a si fost angajata !!CA LA CRAIOVA , LA…..N I M E N I !! Dzice PSD-ul??!!Daca cineva este interesat, , sa verifice insa …ce va zice P S D _ul??!!

Comments are closed.