Reprezentanţii CEO au întreprins mai multe măsuri de protecţie a salariaţilor

0
143

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia (CEO) au întreprins mai multe măsuri de protecţie a salariaţilor, pentru reducerea la minimum a riscului de contaminare cu COVID-19, fiind asigurată continuitatea operaţională şi de producţie a companiei, potrivit unui comunicat de presă postat, astăzi, pe site-ul societăţii.

“Se iau măsuri de autoizolare preventivă, anterior începerii activităţii, pentru salariaţii care s-au deplasat sau au avut contact cu persoane venite din zonele înregistrate cu risc de infectare din afara ţării. Se efectuează instruirea permanentă a salariaţilor asupra hotărârilor organelor competente (CJSU – GJ, DJ, MH, după caz, respectiv direcţiile de sănătate publică judeţene), cât şi asupra restricţiilor stabilite prin actele normative, respectiv Decretul 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă şi ordonanţele militare privind măsurile de prevenire a răspândirii virusului, fiecare salariat primind documentele necesare pentru desfăşurarea activităţii sale profesionale. În prezent, la nivelul Complexului Energetic Oltenia nu există niciun salariat confirmat cu COVID-19”, se arată în comunicat.

Totodată, au fost amplasate, în sediile de lucru, dozatoare cu soluţii dezinfectante biocide, iar la intrări, covoare impregnate cu astfel de soluţii, fiind distribuite salariaţilor măşti de protecţie, mănuşi şi materiale pentru igiena eficientă a mâinilor şi a suprafeţelor expuse.